Szexi sellőuszonyt növesztett Britney Spears - Fotó!

medence Hableány strand sellő Britney Spears énekesnő gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A móka és a két gyereke kedvéért szó szerint hableánnyá változott az énekesnő egy családi medencézéshez.

Stílusosan élvezte a családi medencepartit Britney Spears. A kétgyerekes popdíva biknialsó helyett egy sellőuszonyt húzott, hogy igazi hableányként lubickolhasson a 9 éves Sean Prestonnal és a 8 éves Jayden James-szel.

Forrás: Instagram/Britney Spears

A hírek szerint Britney mindkét fiát megviselte édesanyjuk szakítása Charlie Ebersollal, ezért az énekesnő igyekszik a szokásosnál is több időt tölteni a gyerekekkel, akik miatt még a haját is képes volt őrült színűre változtatni.

Hatalmasat nőtt Gwyneth Paltrow lánya, aki most sellőlánnyá változotthttp://www.life.hu/csalad/20150808-gwyneth-paltrow-lanya-sellolannya-valtozott.htmlA színésznő, aki két gyönyörű gyerekkel büszkélkedhet, ezúttal 12 éves lányáról posztolt tündéri fotót.CsaládAFPKísértetjárás és furcsa legendák - Átok ülne a világ egyik leghíresebb rezidenciáján?http://www.life.hu/otthon/20150818-dakota-haz-ahol-john-lenonnt-lelottek-atok-ulne-a-vilag-egyik-leghiresebb-rezidenciajan.htmlA Dakota-ház New York egyik leghíresebb és legrejtélyesebb luxusapartmanja, amely 1880 és 1884 között épült. Az épületben a pletykák szerint évek óta szellemek kísértenek, de nem ez az egyetlen furcsaság, ami ezt a gyönyörű rezidenciát küröllengi.Otthon--Bódi Sylvi ismét villantott: Szexi sellőlány letthttp://www.life.hu/intim/20150731-bodi-sylvi-ismet-villantott-es-szexi-sellolannya-valtozott-a-viz-alatt-a-maldiv-szigeteken.htmlBódi Sylvi tökéletes alakot villantott, méghozzá a tenger alatt - a halaknak jól kezdődött a napja.IntimOrigoEz igen! Britney Spears és dögös miniruhája mindent vitthttp://www.life.hu/trend/20150717-britney-spears-szexi-miniruhaban-jelent-meg-az-espy-dijatadon.htmlCsak úgy ragyogott a popsztár a 2015-ös ESPY díjátadón!Trend--Dögös sellőlányként pózol Csobot Adélhttp://www.life.hu/adelvilaga/20150326-csobot-adel-es-istenes-bence-nyaralnak-es-az-enekesno-szexi-fotokat-posztol.htmlMint ismeretes, Csobot Adél párjával, Istenes Bencével tölti megérdemelt pihenését, ahonnan a fiatal énekesnő egyre szexisebb képeket posztol.Adél világa--Ajajaj! Testes magyar előadóművész öltötte magára Britney Spears harisnyaruhájáthttp://www.life.hu/trend/20150708-snowflake-magyar-enekesno-britney-ruhajaban.htmlEgy hazai énekesnő, Snowflake a fejébe vette, hogy a világ legnagyobb popsztárja lesz. Ennek érdekében fel is kapott egy csinos harisnyaruhát, és klipet is forgatott. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.