Liptai Claudia elárulta, miért váltott rövid hajra

Forrás: Instagram/liptaiclaudia -
hajvágás rövid frizura Liptai Claudia Gesztesi Panka rövid haj változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkit elvarázsolt Liptai Claudia új frizurája, aki most azt is elárulta, mi késztette ekkora változásra. 

Drasztikus átalakuláson ment keresztül Liptai Claudia, aki a napokban platinaszőke, rövid hajra váltott. Annak ellenére, hogy a hiedelem szerint a nőknél az efféle nagy változást valamilyen magánéleti válság váltja ki, a csinos műsorvezető esetében erről szó sincs. Claudia ugyanis kiegyensúlyozottabb és boldogabb, mint valaha.

Forrás: Instagram/liptaiclaudia

"Az is az én egyéniségemhez passzol, hogy mindig máshogy nézek ki, kaméleon vagyok. Minden évben egyszerűen megunom magamat, és meg akarok újulni. Utoljára 16 éves koromban volt ilyen rövid hajam, ezért döntöttem úgy, hogy ez legyen. Mivel előtte barna volt, a plati­naszőke is adott volt" – mondta a Borsnak Claudia, aki szerint a munkája miatt is szükség van az állandó megújulásra.

"A munkám is olyan, hogy adja magát, hogy kreatívabb legyek, és változzak. Unom, hogy mindig ugyanazt az arcot lássam" – tette hozzá a csinos műsorvezető, akinek egyedül kislánya, Panka elégedetlenkedett új fizimiskájával. A kislánynak ugyanis leginkább hosszú hajjal tetszik az édesanyja.

Végtelen hosszú lábakat villantott Cinthya Dictatorhttp://www.life.hu/trend/20150917-cinthya-dictator-megvillantotta-vegtelen-labait.htmlMostanában rengeteget edz a fotós, az eredmény pedig egyre jobban látszik a testén. Cinthya Dictator most gyönyörű lábait villantotta meg Facebook oldalán. TrendOrigoDöbbenetes! Szinte alig lehet felismerni Julia Robertsethttp://www.life.hu/trend/20150821-julia-roberts-gyermekeivel-strandolt-szinte-felismerhetetlen-ruhaban.htmlElég slamposan vágott neki a strandolásnak Julia Roberts, a gyönyörű színésznőt szinte fel sem lehetett ismerni fejébe húzott kalapjában és csíkos rövidnadrágjában.Trend--Ráncai és alakja miatt szóltak be Ábel Anitánakhttp://www.life.hu/trend/20150805-abel-anita-szinesznonek-a-rancai-miatt-szolt-be-egy-kommentelo-a-facebookon.htmlEgy ártatlan, nyaralós fotót tett közzé Facebook oldalán az ismert magyar színésznő, ami miatt egy-két rosszindulatú kommentet is bezsebelt. Trend--Döbbenetes! Jude Law szinte felismesmerhetetlenné változotthttp://www.life.hu/trend/20150805-jude-lawt-szinte-felismerhetetlenne-maszkiroztak-legujabb-filmje-forgatasa-miatt.htmlElképeszető fotósorozat szivárgott ki Jude Law-ról; a képeken szinte rá sem ismerni a sármos színészre. Trend--Akár 15 évet is letagadhatna a díva - Jennifer Lopezen nem fog az időhttp://www.life.hu/trend/20150803-jennifer-lopez-enekesnon-nem-fog-az-ido-akar-15-evet-is-letagadhatna.htmlAz énekesnő egy kortalan díva, aki 46 évesen is úgy néz ki, mintha a harmincas évei elején járna. Mi a titkod, Jennifer?Trend--Így még biztosan nem láthattad Elizabeth Hurley-thttp://www.life.hu/trend/20150801-elizabeth-hurley-szineszno-melyen-dekoltalt-ruhaban-es-kalapban-vezet-autot.htmlAnglia egy fiktív uralkodóját alakítja legújabb filmjében Elizabeth Hurley, aki az egyik jelenet kedvéért hatalmas kalapban és mélyen dekoltált ruhában pattant egy golfozáskor is használt négykerekű jármű mögé. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.