Micsoda átalakulás! Horváth Éva szőkére váltott

modell frizura műsorvezető haj Horváth Éva szőke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű műsorvezető már egy ideje nem változtatott a frizuráján, de az ősz beköszöntével úgy érezte, ideje megújulni. 

Éva mindig sok időt szán a külsejére, és többször is eljár különböző kényeztető kezelésekre. A legutóbb például egy masszázzsal egybekötött lábápoláson vett részt. Most viszont a haján volt a sor, amit a Life.hu szakértője, Vadon Zoltán mesterfodrász vett kezelésbe. A sztár vöröses-barna tincsei helyett, egy szőkésebb árnyalatra váltott, és a kép láttán bártan állíthatjuk, hogy ez a stílus is nagyon jól áll a dögös modellnek.

Forrás: Facebook/Horváth Éva Official

Liptai Claudia is szőkére váltott!

A színésznő új külsejét nemrég a TV2 Aktív című műsorában mutatta meg, később pedig azt is elárulta, hogy egy igazi "hajhisztérika". A minap képmegosztó oldalára töltött fel egy fotót új külsejéről, mi pedig kíváncsian várjuk, hány magyar nő kér mostantól rövid, dögös, hidrogénszőke tincseket a fodrászától.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.