Kiakadtak a rajongók! Csontkollekciókat küldött kifutóra Victoria Beckham

csontkollekció felháborodás kritika beteg Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori Spice Girl, aki manapság tervezőként tevékenykedik, nagyon durva kritikákat kapott legújabb divatbemutatója miatt.

A 2016-os tavaszi, nyári kollekció New York-i debütálás után nagy felháborodást keltett, hogy milyen modelleket válogatott össze Victoria Beckham.

Peyton Kinght, a legtöbbet kritizált modell Forrás: AFP/Jp Yim

A közösségi médiában hatalmas visszhangja lett a show-nak, betegnek és csontkollekciónak nevezték a modelleket. „Meg kell etetni ezeket a lányokat! Adjanak nekik már egy kis ételt” – írták többen Victoria Beckham Twitter-oldalára. A tervező nem hagyta magát, ő is kifejtette tömören a véleményét: „Fiatalok és vékonyak, de ettől még nem betegek” – mondta egy interjúban.

Így sminkelj, ha közel ülőek a szemeidhttp://www.life.hu/trend/20151117-kozel-ulo-szemekhez-smink-larion-oscar-tippjei.htmlZavar, hogy túlságosan közel ülőek a szemeid, és úgy érzed, nem tudsz úgy sminkelni, hogy ez ne tűnjön fel senkinek? Larion Oscar sminkmester elárulja, hogyan, milyen technikával érdemes sminkelni, ha ilyen az arcberendezésed. Trend--Elképesztő! Felismerhetetlenné plasztikáztatta magát Natalie Dormerhttp://www.life.hu/trend/20151118-natalie-dormer-a-tronok-harca-sztarja-plasztikszornnye-valtozott.htmlTeljesen elképedtünk a Trónok harca gyönyörű színésznőjéről készült legfrissebb képek láttán. Natalie Dormer szinte felismerhetetlenné plasztikáztatta magát. Trend--Új frizurára váltott Gáspár Evelin: Íme az új külseje - Fotó!http://www.life.hu/trend/20151117-ime-gaspar-evelin-uj-kulseje-levagatta-hajat-a-sztarcsemete.htmlA sztárcsemete a jelek szerint megunta régi külsejét, és vágatott pár centit az amúgy is hosszú hajából. Trend--Összeveszett egymással Sarka Kata és Kulcsár Edina? http://www.life.hu/trend/20151117-sarka-kata-nem-ment-el-baratnoje-kulcsar-edina-showroom-megnyitojara.htmlA Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté ezúttal a gyönyörű Kulcsár Edinát faggatta, aki megnyitotta első showroomját. TrendOrigoÍgy fest kómásan, smink nélkül Metzker Viktória - Fotó!http://www.life.hu/trend/20151116-metzker-viktoria-komasan-is-csodaszep-smink-nelkuli-fotot-posztolt-a-magyar-dj.htmlA szexi DJ úgy gondolta, egy átdolgozott hétvége után megmutatja magát kicsit kevesebb sminkkel. Viki nem panaszkodhat, így is mesésen néz ki! TrendOrigoÚj frizurára váltott Gáspár Evelin: Íme az új külseje - Fotó!http://www.life.hu/trend/20151117-ime-gaspar-evelin-uj-kulseje-levagatta-hajat-a-sztarcsemete.htmlA sztárcsemete a jelek szerint megunta régi külsejét, és vágatott pár centit az amúgy is hosszú hajából. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.