Így készítsd el a születésnapos Drew Barrymore sminkjét!

Forrás: AFP/Frederick M. Brown -
fahéj smink Drew Barrymore születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Drew Barrymore egy igazi kaméleon. Imádjuk kislányos báját, szertelen romantikáját, de akcióhősnőként is bizonyított már. Természetes szépsége pedig az igazi ráadás. A bájos színésznő általában a natúr sminkre szavaz, de ha oda kell tennie magát, akkor nem elégszik meg egy hétköznapi makeuppal. Hogy mi Drew titkos fegyvere? Így készítsd el tökéletes sminkjét!

Az arctisztítás után használj bőrtökéletesítő primert. A báziskrémnek köszönhetően pórusaid láthatatlanok lesznek, és sokkal kevesebb alapozóra lesz szükséged, hogy természetes hatású maradjon a megjelenésed. Tedd fel egységesen mindenhová - a szemhéjadat is beleértve - kedvenc, folyékony alapozódat, majd világosítsd ki a szem alatti területet, és az ujjaddal szépen dolgozd össze.

Forrás: AFP/Frederick M. Brown

Ezután krémpirosítóval élénkítsd az orcáidat az arccsont alatt, ívesen a halánték irányába, kontúrmentesen.

Majd finoman púderezd le a T-zónát, hogy az arc többi része természetes fényben ragyogjon. Szemöldöködet élénkítsd a hajtöved színével harmonizáló árnyalatú szemöldökceruzával, majd száliránynak megfelelően fésüld ki a felesleget. Így még kifejezőbb lesz a tekinteted.

Drew kedvenc szemhéjpúdere egy fahéjárnyalat,

ezt tedd a mozgó szemhéjadra, majd mélyítsd fekete tussal a szempillatövedet. Ívelő hatású, fekete, dúsító szempillaspirállal koronázd meg a szemhéjfestést.

Forrás: AFP/Dennis Van Tine

A tökéletes rúzsozáshoz használj ajakkontúr-ceruzát, rajzold meg a kontúrt, majd satírozd ajkad egészére a ceruzát, így tökéletes, tartós alapot biztosítasz a rúzsnak.

Koronázd meg a sminket Drew kedvenc, bogyópiros rúzsával.

Sminkelj úgy, mint a szülinapos Anne Hathaway!

A ma 33 éves Anne Hathaway a hétköznapokban, civilben nem sminkel, laza, és többnyire farmerben és pólóban sétálgat imádott férjével. Ám ha a vörös szőnyegre lép, bizony kirittyenti magát, a sminkje pedig mindig remek. Most Larion Oscar sminkmester meg is mutatja, hogyan készíts Anne Hathaway-sminket!
Sokkoló sminktrendek a New York-i divathétrőlhttp://www.life.hu/trend/20160220-sokkolo-sminktrendek-a-new-yorki-divathetrol.htmlMindig meglep a NYFW az újragondolt ideáival, valamint a technikai újdonságaival. Igazi ínyenceknek és bevállalósoknak maga a paradicsom. Nézzük, melyek a legbevállalósabb sminktrendek a kifutókról! TrendAFPLegyél vadító: sminkeld magad Macskanőnek!http://www.life.hu/trend/20160217-macskano-smink-farsangra.htmlSzexi farsangi jelmezre vágysz? Öltsd magadra a legvadítóbb női szuperhős, Macskanő sminkjét! Várady Polett megmutatja, hogyan készítsd el ezt a dögös make-upot. Trend--5 sminkecset, ami egy nő táskájából sem hiányozhathttp://www.life.hu/trend/20160209-5-sminkecset-ami-elengedhetetlen-a-tokeletes-smink-elkeszitesehez.htmlA napi rutinhoz, a tökéletes hétköznapi smink elkészítéséhez minimum 5 ecsetre van szükség. Ennyivel már makulátlan lehet a megjelenésed Larion Oscar sminkmester tanácsait követve. TrendThinkstockPróbáld ki! Natúr smink randirahttp://www.life.hu/trend/20160208-termeszetes-smink-randira.htmlA természetes szépség híve vagy? Randira is választhatsz egyszerű és letisztult sminket, ami kiemeli a kisugárzásodat. Várady Polett megmutatja, hogyan készíts natúr, mégis csábító make-upot! Trend--Szuper sminktrükk februárra - Ha már te is a tavasz varázslatos színeire vágysz!http://www.life.hu/trend/20160131-sminktrukk-februarra-larion-oscartol.htmlMár unod a szürkeséget, és egy kis tavaszi életérzésre vágysz? Próbált ki Larion Oscar februári sminktrükkjét, ami garantáltan feldobja a tél utolsó napjait. TrendThinkstockÍgy sminkelj, ha Vízöntő a csillagjegyedhttp://www.life.hu/trend/20160203-igy-sminkelj-ha-vizonto-a-csillagjegyed-larion-oscar-tippjei.htmlMinden csillagjegyhez tartoznak bizonyos személyiségjegyek, amelyek meghatározzák, hogy milyen az alaptermészeted, a mentalitásod és a stílusod. Larion Oscar most azt is elárulja, milyen smink illik hozzád, ha a Vízöntő havában születtél. TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.