A világ legdögösebb combjai a vörös szőnyegen - Heti stílusmustra

Brad Pitt Karlie Kloss stílusmustra vörös szőnyeg Eddie Redmayne Hailey Baldwin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő bársonyszettek, két dögös pasi és a világ leghosszabb combjai a vörös szőnyegen. Mutatjuk a hét legjobban és legrosszabbul öltözött celebjeit.

Áttetsző anyagok

Igaz, ezúttal mellbimbó nem villant, de Chris Hemsworth magyar származású felesége, Elsa Pataky azért megvillantotta a fehérneműjét. Talán érdemes lett volna testszínű fehérneműt választani, ahogy azt Zoe Kravitz is tette.

Elsa Pataky(balra) Zoe Kravitz (jobbra) Forrás: Northfoto, AFP

Kinek a választása jön be jobban?

Bársony kicsit másként

Ahogy korábban már beszámoltunk róla, az idei őszi-téli szezon egyik nagy kedvence a bársony, amit a sztárok is szívesen viselnek. Ezúttal pedig két egészen különleges darabot láthattunk tőlük. Anja Rubiké a szabása, Kyra Sedgwické a színe miatt keltett feltűnést. Előbbi jó, utóbbi kevésbé jó értelemben.

Anja Rubik (balra) Kyra Sedgwick (jobbra) Forrás: AFP

Kinek a ruhája tetszik jobban?

A világ leghosszabb lábai

A modellek sem tétlenkedtek ezen a héten, és megvillantották égig érő lábaikat. Különösen igaz ez Karlie Klossra, aki a maga 190 centijével igen hosszú lábakkal van megáldva, de azért Hailey Baldwin villantása se semmi.

Karlie Kloss (balra) Hailey Baldwin (jobbra) Forrás: Northfoto

Ki a dögösebb?

Pasimustra

Brad Pitt a Szövetségesek című film premierjén jelent meg először vörös szőnyeges eseményen az Angelina Jolie-val való válása óta. Azért látszik, hogy nem a régi fényében tündököl a sztár, ellentétben Eddie Redmayne-nel, aki a Legendás állatok és megfigyelésük premierjén jelent meg felesége oldalán.

Brad Pitt (balra) Eddie Redmayne (jobbra) Forrás: AFP

Kinek a stílusa jön be jobban?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.