szépségápolás smink szépség születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma lett 32 éves a csodás színésznő, Scarlett Johansson. Larion Oscar sminkmester ezúttal az ő szépségtitkait nyomozta ki. 

Scarlett Johansson az abszolút természetes szépség megtestesítője. Káprázatos szépségének titka, hogy mindig körültekintően választja meg a kozmetikumait és a sminkjét.

A természetes összetevőket részesíti előnyben, arcát kókuszolajban gazdag krémekkel kényezteti.

Scarlett Johansson az abszolút természetes szépség megtestesítője Forrás: giphy

A sminkelés előtt nagy gondot fordít az arctisztításra, hidratálásra, különösen tekintettel a szemkörnyék finom bőrének ápolására. Ahhoz, hogy tökéletes legyen az arcszerkezete, pórusminimalizáló bőrtökéletesítő krémet használ az alapozó alá. Ultrakönnyű HD minőségű folyékony alapozóval egységesíti bőre színét.

Légiesen természetes orcáinak friss kinézete érdekében krémpirosítót használ,

amit az arc közepétől a halánték irányába tesz fel kontúrmentesen, szépen összedolgozva az alapozóval. Ezután transzparens porpúderrel tökéletesíti a sminkjét. Igéző tekintetének titka, hogy finoman élénkíti szemöldökét szemöldökporral, amit száliránynak megfelelően kifésül, majd szemöldökspirállal fixálja a kósza szálakat. Szemhéjára fahéj árnyalatú matt szemhéjpúdert satíroz. Highlightot csak a szemzugban használ, hogy tiszta és ártatlan legyen a tekintete.

Igéző tekintetének titka, hogy finoman élénkíti szemöldökét szemöldökporral Forrás: Thinkstock

Illetve egy picit megbolondítja vele a kupidóívet is, ami ajkát még teltebbnek mutatja, majd jöhet egy kevés highlight az áll közepébe is, hogy még lágyabb legyen megjelenése.

Az alsó szempillasor tövébe kintről befelé haladva, de csak a szemhéj közepéig szintén fahéj árnyalatú szemhéjpúdert satíroz, egy kis fekete mélyítéssel finoman összemosva a színeket. Kifelé vastagodó fekete tusvonallal teszi karakteresebbé szemét. Szempilláit dúsító fekete szempillaspirállal festi. Érzéki ajkát egy lágy, rózsás árnyalatú hidratáló ajakrúzzsal élénkíti. Ragyogj te is a színésznő kifinomult sminkjében!

Taylor Swift után Gigi Hadid is magyar tervező ruháját viseltehttp://www.life.hu/trend/20161115-gigi-hadid-modell-nanushka-magyar-tervezo-ruhajat-viselte.htmlNéhány nappal ezelőtt a világhírű modell és az egyik legkeresettebb reklámarc, Gigi Hadid a magyar tervező, Sándor Szandra, azaz Nanushka ruhájában jelent meg Jimmy Kimmel show-műsorában. De hogyan került magyar tervezésű ruha a sztárra? Trend--A hónap kedvence: a vibráló füstös szemhttp://www.life.hu/trend/20161110-vibralo-fustos-szem-larion-oscartol.htmlEz az a smink, ami mindenkinek jól áll, nem véletlenül alkalmazzák a kifutókon is szezonról szezonra. Folyamatosan változik, és mindig tud valami új izgalommal szolgálni. A titok ezúttal a több színnel való elkészítésben rejlik. Trend--Álomesküvő 7. rész - A részletek vonzásában, avagy a sminktől a cipőig minden, ami eddig kimaradthttp://www.life.hu/trend/20161109-alomeskuvo-hetedik-resz-a-sminktol-a-cipoig-minden-ami-kimaradt.htmlAz elmúlt hét hétben egy igazi álomesküvő megvalósításához igyekeztünk inspirációt nyújtani nektek. Összesen 51 csodálatos magyar tervezőt, designert, kézművest, cukrászt, virágkötőt, egyszóval 51 alkotót ajánlottunk nektek, akik szívvel-lélekkel segítik az álom megvalósulását. Utolsó cikkünkben az apró részletekre koncentráltunk, amelyekkel összeáll a teljes kép. Álmodozz, inspirálódj, keresgélj, szervezz, de ne feledd a legfontosabbat: éld meg a szerelmetek minden pillanatát! Trend--Mellbimbóvillantásból sem volt hiány - Ruhamustra az MTV EMA díjátadó gálájárólhttp://www.life.hu/trend/20161107-ruhamustra-az-mtv-ema-dijatadorol.htmlVasárnap este tartották az MTV European Music Awards díjátadó gáláját, ahol a híres európai zenészeken túl modellek emelték a vörös szőnyeges bevonulás fényét. Nézzük a legjobb és a legrosszabb ruhaválasztásokat a nagy eseményről! TrendAFPÍgy hordják a celebek az ősz legizgalmasabb trendjét – Szavazz a legjobbra és a legrosszabbra!http://www.life.hu/trend/20161107-igy-hordjak-a-celebek-az-osszel-ujra-trendi-barsonyt.htmlKorábban nektek is ajánlottuk, hogy próbáljátok ki az őszi–téli szezon egyik izgalmas trendjét. Ha eddig nem tettétek, most inspirálódhattok, habár azt előrebocsátjuk, hogy a legnagyobb sztárok közül sem mindenkinek sikerült tökéletesen megtalálnia önmagát ebben az új divatirányzatban. Trend--A Szépség és a Szörnyeteg – és az a bizonyos sárga estélyihttp://www.life.hu/trend/20161114-a-szepseg-es-a-szornyeteg-es-az-a-bizonyos-sarga-estelyi.htmlA napokban újabb képeket tettek közzé A Szépség és a Szörnyeteg film készítői, amin az ikonikus táncos jelenet szerepel. Ahogy az eredeti mesében, a filmben is egy káprázatos sárga estélyit visel Belle, azaz Emma Watson. De mitől ennyire lenyűgöző ez a sárga ruha, és milyen sztárok viseltek hasonló estélyit? Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.