Kiderült a születésnapos Katalin hercegné szépségtitka! Lesd el te is!

szépségápolás Katalin hercegné smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kate Middleton az angolok stílusikonja. Kifinomult eleganciájának titka, hogy figyelembe veszi saját színeit (bőr, szem, haj), és a sminkszereit ehhez választja: ezért olyan természetes hatású mindig a megjelenése. Azon kevés híresség közé tartozik, akik maguk készítik el minden alkalomra a sminkjüket. A királynői megjelenéshez próbáld ki Katalin praktikáit!

Katalinnak vízhiányos, érzékeny bőre van, ezért nagy gondot fordít az arcápolásra. Reggel és este rózsaolajjal mossa az arcát. Hetente kétszer mélyhidratáló maszkot alkalmaz, valamint a bőrhibák, ráncok halványítására csipkebogyóolajat. A napi rutinjához olyan hidratálókrémet használ, amiben argánolaj, kókuszolaj és aloe vera van, hogy egész nap hidratált legyen a bőre.

Katalinnak vízhiányos, érzékeny bőre van, ezért nagy gondot fordít az arcápolásra Forrás: AFP/Richard Pohle

A sminkelés előtt bőregységesítő primert használ, hogy még természetesebb legyen a bőrtónusa. Ezután ultrakönnyű, folyékony alapozóval egységesíti bőre színét. A szem alatti területet folyékony korrektorral frissíti fel, amit szépen összedolgoz az alapozóval. Az üde hatás érdekében rózsás krémpirosítóval élénkíti az orcáit. Ezt szépen, kontúrmentesen összemossa az alapozóval, majd a stabilitás érdekében porpúderrel fixálja a sminkjét. Azért részesíti előnyben a krémpirosítót, mert nem szárítja a bőrét, és rugalmasan idomul az arcához.

A szemsminkje jól kigyakorolt kombináció, ami minden alkalomra ideális lehet Forrás: AFP/Albert Nieboer

Szemöldökét szemöldök-tökéletesítő porral finoman élénkíti, majd száliránynak megfelelően kifésüli, hogy természetes hatású maradjon. Szemére a jól kigyakorolt kombináció kerül, ami minden alkalomra ideális lehet. Egy szürkés-lila árnyalatot satíroz a mozgó szemhéjára, majd a szempillatövét alul-felül körbekontúrozza egy fekete szemceruzával. Fent egy picit elsatírozza, hogy szép átmenete legyen. Szempilláit fekete dúsító szempillaspirállal festi. Ajkának frissességéhez hamvas rózsa árnyalatú ajakrúzst használ.

Durva fotók sztárokról, akik nem a koruknak megfelelően öltözködnekhttp://www.life.hu/trend/20170105-sztarok-akik-nem-az-eletkoruknak-megfeleloen-oltozkodnek.htmlRengeteg híresség elköveti azt a hibát, hogy nem a korának megfelelően öltözködik. Ezek persze nem kőbevésett stílusjegyek, de azért van néhány szabály, amit érdemes betartani, hogy tinédzserként végül ne nézzünk ki 30 évesnek és 50 évesként ne egy 20 éves bőrébe bújt rosszéletű hölgynek látsszunk. Íme, azok a sztárok, akiknek fogalmuk sincs ezekről a szaályokról! TrendOrigoA hónap sminktrükkje: ragyogj az év legizgalmasabb színévelhttp://www.life.hu/trend/20170105-a-honap-sminktrukkje-ragyogj-az-ev-legizgalmasabb-szinevel.htmlA levélzöld frissítően hat ebben a morcos időben. Telis-tele van reményteljes, életigenlő energiával, ami igencsak jól jön a tél közepén. TrendThinkstockA 10 legrondább ruha a Golden Globe-gálák történetébőlhttp://www.life.hu/trend/20170104-a-top-10-legrondabb-ruha-a-golden-globe-galak-tortenetebol.htmlHelyi idő szerint vasárnap éjjel tartják a Golden Globe-díjátadót, ami - mint a vörös szőnyeges események általában - nagy divatünnepnek számít. Ezúttal az elmúlt évek legrosszabb választásait gyűjtöttük össze, és nincs kétségünk a felől, hogy valaki idén is bővíteni fogja ezt a listát. TrendAFPKét sztár, ugyanaz a ruha – De kinek állt jobban? Szavazz!http://www.life.hu/trend/20170103-celebek-ugyanolyan-ruhaban-szavazz-kinek-all-jobban.htmlNincs annál cikibb a vörös szőnyeges eseményeken, mint amikor két sztár ugyanabba a ruhába bújik. Szerencsére ez csak ritkán fordul elő, de azért sokszor látunk egyforma darabot a sztárokon, csak éppen nem ugyanazon eseményen viselik. Így alkalmunk nyílik rá, hogy megnézzük, kinek áll jobban ugyanaz a ruha. Trend--A top 5 legnagyobb divatpillanat 2016-banhttp://www.life.hu/trend/20161213-a-legnagyobb-divatpillanatok-2016ban.htmlA New York-i divathét eseményei, Prince és David Bowie halála és a stílusfricskák hozták a 2016-os év legmeghatározóbb divatpillanatait. Íme, a részletek! TrendAFPÁlomestélyik a vörös szőnyegről! 2016 legmesésebb ruháihttp://www.life.hu/trend/20161219-alomestelyik-a-voros-szonyegrol-2016-legmesesebb-ruhai.html2016-ban sokkal többen hoztak szégyent a stílusra és a divatra, mint ahányan felmagasztalták. De azért voltak nagy divatpillanatok, és láttunk mesés estélyiket is a kifutón. Mutatjuk is a top 5 kedvencünket! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.