Szexi fotót villantott Nádai Anikó

fotó műsorvezető szexi Nádai Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos műsorvezető nem akármivel tölti a hétvégét: megmutatta magát szexi háziasszonyként. 

Mióta elindult Anikó saját beszélgetős műsora, azóta a fiatal édesanya nem sok szabadidőről tud beszámolni. Mindennapjait többnyire a munka és a gyermeknevelés tölti ki, nem is beszélve arról, hogy még háztartást is kell vezetnie, mint minden nőnek.

Éppen ezért nem csoda, hogy a hétvégén sem egy szórakozóhelyekről vagy az ágyban lustálkodva villant fotót. A sztár frissen feltöltött posztjából ugyanis kiderül, hogy Anikó a szombati napot takarítással tölti, de azt állítja, hogy időnként ez tudja legjobban kikapcsolni őt.

A követői már több mint kétezer kedvelésel jutalmazták a frissen felkerült fotót, és többen is hozzászóltak, elismervén Anikó szépségét.

Puzsér rendet rakott az RTL Klub műsorában: Videó!

Puzsér totálisan kiakadt, mikor Nádai Anikó és a műsorvezető társa arról kérdezték, hogy miért vágta le a haját. A híres kritikus szerint ugyanis rengeteg olyan témával foglalkozik, ami fontos és hasznos lehet a nézők számára, ám ez nem a haja: Videó!

Goldie Hawn megmutatta fiatalkori bikinis testét- Fotóhttp://www.life.hu/trend/20170714-goldie-hawn-bikiniben-foto.htmlGoldie Hawn már 71 éves, de még mindig elképesztő formában van. Ezúttal egy kis nosztalgia-utazásra indult és közösségi oldalán egy szuper dögös retró fotóját villantotta meg. TrendOrigoA szépségápolás útvesztői: vibrátor, tampon és óvszer sminkeléshezhttp://www.life.hu/trend/20170621-vibrator-ovszer-es-tampon-sminkszivacs-helyett-uj-beauty-trendek.htmlMi értelme van tamponnal vagy éppen vibrátorral sminkelni? Szerintünk semmi, néhány beauty blogger mégis kipróbálta a nem éppen hétköznapi technikákat. Szörnyülködésre fel! Trend--Őrült fehérneműk: a tevepata bugyitól a férfi csipkékighttp://www.life.hu/trend/20170619-orult-fehernemuk-a-tevepata-bugyitol-a-ferfi-csipkekig.htmlA trendbe szabott őrületnek nincs határa, és miért éppen a fehérneműk újragondolása maradt volna ki az emberi elme kreativitásából? Íme, 4 hihetetlen, de mégis létező fehérneműtrend. Trend--Kate Middleton megmutatta a dekoltázsát http://www.life.hu/trend/20170713-mellvillantos-dresszben-jelent-meg-katalin.htmlKatalin nemrég egy csodás ruhában jelent meg egy igazán különleges eseményen. Fantasztikusan festett, ám ezúttal jóval többet mutatott magából, mint szokott. Trend--Így szexizik bikiniben Varga Izabella: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170713-varga-izabella-szexi-fotot-posztolt.htmlNem mindennapi fotót posztolt a közösségi oldalára a Barátok közt szexi ügyvédnője: így élvezi a nyári jó időt Varga Izabella. Trend--Női ruhákba öltöztetik a férfiakat - De miért? Fotók!http://www.life.hu/trend/20170712-botranyos-ferfi-ruhakollekcioval-rukkolt-elo-egy-spanyol-marka.htmlÚjabb gyöngyszem került nyilvánosságra a divat világából: egy spanyol ruhamárka dobott piacra egy olyan kollekciót, amitől égnek áll a hajunk. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.