szépségápolás smink sminktrükk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha különleges hatásra vágysz, akkor próbáld ki a vibrálóan friss, türkiz színben rejlő lehetőségeket. Használhatod önmagában is, de még izgalmasabb, ha kombinálod a türkizzöldet a türkizkékkel, amihez nagyon jól passzolnak az év izgalmas Pantone színei.

Az arctisztítás és a hidratálás után egységesítsd bőröd szerkezetét a bőrtípusod figyelembevételével egy bőrtökéletesítő primerrel. Ezután vitaminokban gazdag, folyékony alapozóval egységesítsd bőrszínedet, majd finoman púderezd le. Orcáidat varázsold egészségtől ragyogóvá egy barackos árnyalatú arcpirosítóval: tedd az arccsont alá ívesen a halánték irányába kontúrmentesen. Szemöldöködet finoman élénkítsd a hajszíneddel harmonizáló árnyalatú szemöldökspirállal.

A hónap sminktrükkje: a türkiz mámor Forrás: Shutterstock, Instagram/sigmabeauty

Ha finoman szeretnéd érzékeltetni a türkizzöldet, akkor húz egy kifelé vastagodó tusvonalat. Ha bátrabb vagy, akkor a türkizkéket keverd a türkizzölddel. Satírozd a türkizkék színt a mozgószemhéjadra, satírozd el szép átmenettel a mélyítővonal irányába, majd a türkizzöldet satírozd a szemhéj közepétől kifelé. Mosd össze a színeket, hogy szépen fedjék egymást. Ezután a vízvonaladat húzd ki a türkizzölddel, ha kék szemed van, akkor a türkizkékkel. Koronázd meg a szemfestésedet egy fekete, dúsító szempillaspirállal. A fekete szín nagyon szépen megdobja, kontrasztosítja a gyönyörű türkiz játékát.

Forrás: Larion Oscar

Még kifejezőbb lehet a türkiz szemfestés, ha a szemzughoz becsempészed a lime punch vibrálóan élénk árnyalatát. Tetszőlegesen részesítheted előnyben akár a türkizkéket vagy -zöldet, tőled függ melyiket hangsúlyozod jobban, kísérletezz bátran, mert nagyon izgalmas lesz tőle a megjelenésed. Ha a türkizzöld dominál jobban a szemsminkedben, akkor narancsos vagy korallos piros árnyalatú rúzst válassz ajkaidra. Ha a türkizkék van fókuszban, akkor a halvány rózsaszíntől a magenta pinkig válogathatsz kedvedre az ajakrúzsok közül.

Forrás: Larion Oscar

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.