A top 13 kedvenc kiegészítőnk Meghan Markle gardróbjából

kiegészítő Meghan Markle cipő táska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hercegi esküvő, vagy inkább már az eljegyzés óta semmi nem tartja akkora lázban a sajtót, illetve a divat szerelmeseit, a királyi család rajongóiról már nem is beszélve, mint Meghan Markle öltözködése. Minden hivatalosan eseményen viselt outfitjéről cikkek jelennek meg bíráló vagy éppen dicsérő felhanggal. Mi ezúttal azt a 13 kiegészítőt szedtük össze az elmúlt hónapokból, ami a legnagyobb kedvencünkké vált. Tarts velünk Meghan gardróbjába! 
  • Ami a táskákat illeti, a Strathberry márka Meghan Markle egyik kedvence, sokszor választotta az ő darabjaikat kiegészítőként. A márkát 2003-ban egy skót házaspár alapította, és habár korábban is szép sikereket értek el, a világhírnevet egyértelműen Meghannak köszönhetik. Két kedvenc darabunk a méregzöld oldaltáska, és a kék illetve világos színnel kombinált bordó kézitáska. Előbbi 190, utóbbi 180 ezer forint körül vásárolható meg.
Forrás: Getty Images
  • 2018 márciusában, Észak-Írországban egy másik márka darabját viselte Meghan. A hamar ikonikussá vált táskát Charlotte Elizabeth álmodta meg. A fiatal lány, aki nem mellesleg bénulásos betegséggel küzd, sokat dolgozott az álmaiért, míg végül 2016-ban megalapította a Charlotte Elizabeth márkát. The Bloomsbury névre keresztelt fazont gesztenye színben viselte a hercegné. Az ára 93 ezer forint körül van.
Forrás: Getty Images
  • A 60 ezer forintnak megfelelő összegért megvásárolható Oroton márkájú táskát egy áprilisi hivatalos program alkalmával viselte Meghan. Egy ausztrál márkáról van szó, ami ráadásul igencsak komoly múltra tekint vissza, ugyanis 1938 óta van a piacon. A képen szemet szúr a csodás, minimál stílusú, holdköves karkötő is, ami a TAI elnevezésű márkától van, az ára pedig nagyjából 18 ezer forint.
Forrás: Getty Images
  • Ha a fentebb említett márkák nem is voltak ismerősek, akkor most jöjjön egy közismert brand, a Chloé. A francia luxusmárka kifejezetten nagy népszerűségnek örvend többek között, a nem keveset hamisított, The Drew névre keresztelt fazon miatt. Meghan azonban nem ezt viselte, hanem a Pixie-t. A táska 420 ezer forintba kerül. Ha már egy ilyen szép kesztyű is van a fotón, ne menjünk el mellette szó nélkül. A konyak színű darab a Marks&Spencertől van.
Forrás: Getty Images
  • Ez már egy idén júliusban viselt táska, ami a Mulberry márkához kötődik. A púderes, rozéarany kézitáska 260 ezer forintot ér. A Mulberry egyébként brit luxusmárka, amit 1971-ben Roger Saul alapított. Úgy tűnik, hogy nemcsak a csodálatos táskák, de a minimál ékszerek is Meghan védjegyévé válnak. A képen látható darab is egy letisztult. Itt ugyan nem látszik, de mindkét végén 7-7 aprócska gyémánt található. Az ékszer ára 320 ezer forint.
Forrás: Getty Images
  • Meghan Markle-t is elkapta idén nyáron a kosármánia. A rattan clutch a New York-i székhelyű J.Crew márkához köthető, ami a korábbiakhoz képest nem luxusmárka. A táska ára 23 ezer forint körül mozog.
Forrás: Getty Images
  • A brit királyi család hivatalos viseletéhez hozzátartozik a kalap. Meghant is rengeteg csodaszép kalapban láttuk már, és azt is tudjuk, hogy leginkább Philip Treacy és Stephen Jones alkotásait kedveli. Nem olyan rég Wimbledonban azonban egy egészen más stílusú, Maison Michel márkájú kalappal láthattuk. A márka a Chanel tulajdonában van, és kézműves kigészítőiről híres. A kalap ára 240 ezer forint.
Forrás: Getty Images
  • Ezen az eseményen viselte Meghan az Illesteva márkájú, matt fekete napszemüveget. Meghan ebben a tekintetben nem híve az aktuális trendeknek, inkább a klasszikus formákat keresi. Napszemüveg tekintetében a kerekebb, vagy kissé macskás fazonokat részesíti előnyben. A szemüveg ára 53 ezer forint.
Forrás: Getty Images
  • Az Ascot-i derbin emlékezetes volt Meghan fehér Givenchy ruhája, amit egy szintén Givenchy márkájú övvel viselt. A 120 ezer forintos öv nélkül nem is lett volna teljes az összhatás.
Forrás: Getty Images
  • A gesztenyebarna Charlotte Elizabeth táskával viselte Meghan ezt az oxid árnyalatú (vöröses barna) Jimmy Choo magassarkút. Nagyon különleges ez a bársony anyag, és a szín is. Telitalálat. Ami az árát illeti, 170 ezer forint körül mozog.
Forrás: Getty Images
  • A 130 ezer forintos Tamara Mellon magassarkút is nagyon szerettük. A brit divattervező korábban a Jimmy Choo kreatív igazgatója volt.
Forrás: Getty Images
  • Menyasszonyi ruhájához egy Aquazurra magassarkút viselt Meghan, azóta pedig több alkalommal is láthattuk a márka darabjaiban. Egyik kedvencünk ez a 210 ezer forintos, világos magassarkú, amit néhány hete hordott.
Forrás: Getty Images

Isten is hercegnének teremtette Meghan Markle-t

A hercegi esküvő előtt Meghan Markle stílusevolúciójának jártunk utána. Nézd meg, hogyan nézett ki a hercegné 2006-ban, és mennyit változott azóta. A cikkünket itt találod!
Palazzo nadrág: így hordják a sztárokhttp://www.life.hu/trend/20180807-palazzo-nadrag-a-sztarok-legujabb-kedvence.htmlA bőszárú nadrágok egyre inkább jönnek vissza a divatba, és habár még messze vannak attól, hogy kiszorítsák a skinnyt, létjogosultságuk már vitathatatlan. A kedvenc fazon idén a palazzo nadrág, amit még az idei nyárra is beszerezhetsz. TrendOrigoTudtad, hogy a divatipar a második legszennyezőbb iparág? Így lehetsz tudatosabb vásárló!http://www.life.hu/trend/20180717-a-divatipar-a-masodik-legszennyezobb-iparag-csokkentsd-a-fogyasztasodat.htmlA szén-dioxid-kibocsátás, a vegyszeres szennyezés és a felfoghatatlan mértékű vízfogyasztás a második legszennyezőbb iparággá tette a divatipart, így közvetlenül az olajipar mögé zárkózott fel. Nem árt tisztában lenni ezzel, és elindulni a tudatos fogyasztóvá válás útján. TrendOrigoEz a trend is visszatért a 90-es évekből! Így hordják a sztárok a biciklis nadrágothttp://www.life.hu/trend/20180709-visszater-a-90es-evek-trendje-a-biciklis-nadrag.htmlA 80-as, 90-es évek rengeteg stílusjegye és ikonikus ruhadarabja, kiegészítője jött vissza a divatba az elmúlt időkben. A chokertől kezdve az övtáskáig, legutóbb pedig a holdjáró Buffalo visszatéréséről számoltunk be. Ezúttal a biciklis nadrág sokkolt minket, amit a sztárok újra divatba hoznának. TrendOrigoRuhamustra a királyi keresztelőről: hagyomány és elegancia mindenekfeletthttp://www.life.hu/trend/20180712-ruhamustra-lajos-herceg-keresztelojerol.htmlJúlius 9-én megkeresztelték Vilmos herceg és Katalin hercegnő harmadik gyermekét, Lajos herceget. A dédnagyszülők, azaz II. Erzsébet királynő és Fülöp herceg nem vettek részt az eseményen, de a nagynénik és nagybácsik nem hiányoztak. Most megmutatjuk, hogy milyen ruhában érkeztek az eseményre a királyi család tagjai. Trend--Ha unod a virágmintákat, jöhetnek a gyümölcsök: bazárhttp://www.life.hu/trend/20180628-ha-unod-a-viragmintakat-johetnek-a-gyumolcsok-bazar.htmlA virágos, printelt ruhák évek óta minden tavaszi-nyári szezonban visszatérnek, de nem ez az egyetlen minta, amivel megélhetjük a vibráló életérzést. Ha valami újdonságot vinnél a ruhatáradba, keresd a gyümölcsöket! TrendOrigo5 kedvenc fesztiválholmink magyar tervezőktőlhttp://www.life.hu/trend/20180626-ot-kedvenc-fesztivalholmink-magyar-tervezoktol.htmlA nyár a szabadság, az örömteli felszabadulás, a gondtalanság időszaka. Egy fesztiválon ez még inkább érvényes. Most megmutatjuk, melyek azok a magyar tervezős ruhák és kiegészítők, amelyek tökéletesen passzolnak ehhez az életérzéshez. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.