Natalie Portman Ocean City vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Itt az ősz, végre a vörös szőnyeges események is megsokasodtak. Ezen a héten sem szűkölködtünk a rendezvényekben, és volt pár igencsak izgalmas ruha is. Mutatjuk a részleteket. 
  • A hét meglepetése

A hét legnagyobb meglepetése egyértelműen Natalie Portman volt. A Vox Lux című film premierjén Velencében egy elképesztően ragyogó, arany színű, ráadásul kristályokkal is díszített ruhát viselt. A színésznőtől megszokott kevéssé díszes, sokkal inkább minimalista stílust ezúttal erre a lélegzetelállító Gucci-darabra cserélte. Az elsőre igencsak meglepő választás egyébként fantasztikusan állt rajta.

Natalie Portman Forrás: Getty Images
  • Az elegáns overál

Ugyanezen a premieren, a színésznő, Stacy Martin egy a vörös szőnyegen viszonylag ritkán látott ruhát dobott be: az overált. A csillogó darab rendkívül elegáns volt, a háta is csodásan festett, egyedül a zsebek voltak kicsit zavaróak, vagy legalábbis sportos hatásúak, ami nem annyira illet az összképbe.

Stacy Martin Forrás: Getty Images
  • Botrányos vagy bevállalós?

A híres modell, Slick Woods közszemlére tette áldott állapotát. Sokan botrányosnak, mások bevállalósnak nevezték a modell meglehetősen laza és sokat mutató outfitjét, amit felemás cipőkkel és egy látványos sminkkel tett még emlékezetesebbé.

Slick Woods Forrás: Getty Images
  • Új trend: a piros ocelot

Az elmúlt napokban Dua Lipa és Tyra Banks viseltek leopárdmintás ruhát, amiből egyből megértettük: az ocelotminta visszatér. Most viszont arra is rádöbbentünk, hogy nemcsak megszokott formájában, hanem pirosban is. A trend előhírnökei Kendall Jenner és Tilda Swinton.

Kendall Jenner és Tilda Swinton Forrás: Getty Images, Northfoto
  • Kylie és Kim, avagy a nude latex

Úgy tűnik, a nude latex is visszatérőben van. Néhány éve Kim Kardashian egyik kedvenc viselete volt a latexruha, ez a nude darab például feledhetetlen maradt. Ezúttal Kim féltestvére, Kylie Jenner viselt hasonlót. Szerinted kinek áll jobban?

Kim Kardashian és Kylie Jenner Forrás: Getty Images, Northfoto
GQ Man of the Year: pasimustra a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20180906-gq-man-of-the-year-pasimustra-a-voros-szonyegrol.htmlA szerda este megrendezett GQ Man of the Year gálán a villantós estélyi ruhák mellett elegáns férfiakból és polgápukkasztó szerelésekből sem volt hiány. Mutatjuk is a részleteket! Trend--Frizuratippek iskolakezdéshezhttp://www.life.hu/trend/20180903-frizuratippek-iskolakezdeshez.htmlÚjra itt az ősz, ami mindig egy kicsit az újrakezdésről, a megújulásról is szól. Újulj meg most gyönyörű frizurákkal, amit imádni fogsz az iskolaszezonban is. TrendOrigoGQ Man of the Year: a villantós estélyi ruhák éjszakájahttp://www.life.hu/trend/20180906-gq-man-of-the-year-ruhamustra-a-voros-szonyegrol.htmlTegnap este a GQ Man of the Year gála vörös szőnyegén rengeteg dögös estélyi ruhát láttunk. Most meg is mutatjuk a legemlékezetesebb darabokat! Trend--Serena Williams tüllszoknyájáról beszél az egész világhttp://www.life.hu/trend/20180829-serena-williams-tullszoknyaban-teniszezett-a-us-openen.htmlA legtöbb sportnak – főleg az olyanoknak, amelyeknek Anglia mondható a hazájának – megvan a hivatalos dress code-ja. Az évtizedek ugyan sokszor alakítanak a szabályokon, ettől függetlenül a mai napig is szigorú követlemények vonatkoznak erre. Ilyen sport például a tenisz is, ahol egyesek szerint éppen Serena Williams huzogatja a macska bajszát. TrendOrigo16 évesen felért a csúcsra Cindy Crawford lánya: megérkezett Karl Lagerfeld és Kaia közös kollekciójahttp://www.life.hu/trend/20180827-karl-lagerfeld-es-kaia-gerber-kozos-kollekciot-tervezett.htmlHa az ember olyan felmenővel akar érvényesülni a divatiparban, mint Cindy Crawford, ráadásul a tehetsége és szépsége sem marad el tőle, akkor lehetünk szemtanúi egy olyan hamar felívelő karriernek, amilyen Kaia Gerberé. TrendOrigoRihanna visszahozza a divatba a hajszálvékony, rajzolt szemöldöktrendet?http://www.life.hu/trend/20180809-rihanna-hajszalvekony-szemoldokkel-pozol-a-brit-vogue-szeptemberi-cimlapjan.htmlTudjuk jól, hogy a divatlapok világában mindig a szeptemberi szám a legfontosabb. Míg tavaly az amerikai Vogue címlapjáról cikkeztünk, ezúttal a brit kiadás ütött akkorát, ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Címlapján Rihanna szerepel hajszálvékony, tetovált hatású szemöldökkel. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.