Meghan Markle ősz haj festés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rajongóknak feltűnt, hogy Meghan Markle ősz hajszálai már nem látszódnak: így tüntette el a hercegné.

Általánosan elterjedt az, hogy a terhes nőknek tartózkodniuk kell a hajuk festésétől, ezért érdekelte nagyon Meghan Markle rajongóit az, vajon a hercegné hogyan tünteti el ősz hajszálait – ugyanis vannak neki. A szakértők szerint azonban az a tanács, hogy a várandósok ne festessék a hajukat, már nagyon elavult, hiszen vannak biztonságos módok arra, hogy ne kelljen 9 hónapot várni a hajszínezéssel.

Eltűntek Meghan Markle ősz hajszálai Forrás: WireImage/©Karwai Tang/©Karwai Tang

Jason Hogan szerint Meghan is használ kifinomult trükköket, hogy elrejtse ezüstös hajszálait, de a festés sem kizárt. Alapvetően a haj formázásával is lehet trükközni. Meghan borzos kontya nagyon is alkalmas az ezüstös szálak elrejtésére – írja a Daily Mail.

Óriásmasnik a vörös szőnyegről: az elmúlt idők legborzasztóbb trendjehttp://www.life.hu/trend/20190123-oriasmasnik-a-voros-szonyegrol.html2018-ban a vörös szőnyeges megjelenések alkalmával kifejezetten sokszor viseltek a hírességek kisebb, de inkább nagyobb masnikkal kombinált estélyi ruhákat. A legtöbb esetben azonban nagyon rossz húzásnak bizonyult a karakteres dísz. Trend--Victoria Beckham vérből készült kréméről mondta el a szakértő, hogy valóban hatásos-ehttp://www.life.hu/trend/20190123-victoria-bekcham-verbol-keszult-kremerol-mondta-el-a-szakerto-hogy-valoban-hatasose.htmlA fél világot sokkolta Victoria Beckham azzal, hogy saját vérének felhasználásával készíttetett magának arckrémet. Dr. Házi Edina hatóanyag-szakértő szerint azonban nem biztos, hogy megérte a szenvedés és a befektetett összeg. Trend--Külsejével hökkentette meg a közönséget Kristen Stewarthttp://www.life.hu/trend/20190123-kulsejevel-hokkentette-meg-a-kozonseget-kristen-stewart.htmlKristen Stewartra alig lehetett ráismerni egy divateseményen. Trend--A parfümviselés szabályai: 5 hiba, amit semmiképpen ne kövess elhttp://www.life.hu/trend/20190121-a-parfumviseles-szabalyai.html"Egy olyan nőnek, aki nem visel parfümöt, nincs jövője" - mondta Coco Chanel, és ki másnak is hihetnénk ilyen dolgokban, mint a nők felszabadítójaként is ismert divattervezőnek. Ha te is imádod az illatokat, akkor nem árt, ha tisztában vagy ezzel az öt gyakori hibával, amit a parfüm vásárlása, illetve viselése kapcsán elkövethetünk. TrendOrigoÉrthetetlen frizurák, amelyek egyik divatirányzatba sem passzolnak – 1. részhttp://www.life.hu/trend/20190122-erthetetlen-frizurak-melyek-egyik-divatiranyzatba-sem-passzolnak-1-resz.htmlSzinte nincs olyan ember, aki ne érezte volna már, amikor eljött a fodrásztól, hogy nem azt kapta, amit várt. Lehet ez azért, mert a fodrász valamit félreértett, de azért is, mert jó ötletnek tűnt egy extrém frizura, amit már bánunk. Ám jó tudni, hogy mindig van rosszabb. Most olyan firzurákat mutatunk, amelyeknél nem lehet eldönteni, hogy viselője vajon miért akarta, hogy így nézzen ki. TrendOrigoEmma Stone megváltoztatta a frizuráját: teljesen átalakulthttp://www.life.hu/trend/20190122-emma-stone-megvaltoztatta-frizurajat-teljesen-atalakult.htmlEmma Stone nagy meglepetést okozott egy díjátadón, ugyanis teljesen megváltoztatta a frizuráját. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.