Heti trendjelentés: Céline Dion nagy meglepetést okozott a párizsi divathéten

Forrás: Getty Images/Claudio Lavenia -
Meg Ryan trendjelentés Párizsi Divathét Celine Dion
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Javában dübörög az haute couture divathét Párizsban. A csodálatos tervezők és kollekciók mellett természetesen divatrajongó hírességekből sem volt hiány. Mutatjuk a legizgalmasabb szetteket!
  • Céline Dion, aki néhány hónapja még kissé ijesztő fogyásával került a címlapokra, most a divathét királynője volt. Különösen imádtuk az Alexandre Vauthier Haute Couture show-ra választott, elképesztően sikkes ruháját.
Céline Dion Forrás: Getty Images
  • Kevésbé feltűnő, de nagyon is stílusos jelenség volt Olivia Palermo, akinek rendszerint odáig vagyunk a maszkulinabb, nadrágos összeállításaiért. A Elie Saab Haute Couture bemutatóra választott szettje is fantasztikus volt.
Olivia Palermo Forrás: Getty Images
  • A drámaibb hatást hozta Christina Aguilera a Victor&Rolf Haute Couture show-n. A monumentális kabátról csak az énekesnő kissé eltorzult arca vonta el a figyelmet. Hol van már az a természetes szépség?
Christina Aguilera Forrás: Getty Images
  • Egyik kedvenc modellünk, Gigi Hadid tőle kissé szokatlan szerelésben jelent meg a Vogue által szervezett vacsorán. A Burberry by Riccardo Tisci összeállításban sok extrém részlet van, a melegítőnadrágtól kezdve a sok kristályon át az ujjmegoldásig.
Gigi Hadid Forrás: Getty Images
  • Meg Ryan nem különösebben izgalmas szerelésben, de ott volt a Schiaparelli Haute Couture show-n. Meg Ryan az a színésznő, akinél a leginkább sajnáljuk, hogy túltolta a plasztikát. Példát vehetne a méltóságteljes öregedés híveiről.
Meg Ryan Forrás: Getty Images
Rövidnadrágmustra: ezek a legtrendibb fazonokhttp://www.life.hu/trend/20190703-rovidnadrag-mustra-ezek-a-legtrendibb-fazonok.htmlA nyár évről évre visszatérő alapdarabja a sort. Három kedvenc fazonunk van idén, mindegyik más stílust, más életérzést képvisel, de izgalmasak és szerethetők. Találd meg te is a kedvencedet! TrendOrigoA nyári smink alapszabályaihttp://www.life.hu/trend/20190702-a-nyari-smink-alapszabalyai.htmlNyáron egészen másfajta ápolást és sminktermékeket igényel az arcunk, mint más évszakokban. A bőröd szépségének, egészségének érdekében érdemes betartani néhány alapszabályt. TrendOrigoMég hogy a kor számít! Gyönyörű modellek 60 feletthttp://www.life.hu/trend/20190628-gyonyoru-orosz-modellek-60-felett.htmlA fiatalságkultusz szerencsére visszaszorulóban van. Hollywoodban sem mindenki plasztikáztat, a méltóságteljes öregedés hívei egyre többen vannak, és egyre jobban megbecsülik őket. TrendOrigoÁlomszép ékszerek magyar tervezőktől, akiket a természet inspirál http://www.life.hu/trend/20190626-alomszep-ekszerek-magyar-tervezoktol-akiket-a-termeszet-inspiral.htmlEgy könnyed, nyári összeállításban igazán jól érvényesülnek az ékszerek. Most ráadásul olyan darabokat mutatunk nektek, amelyeket magyar tervezők készítettek, és az ihletforrás minden esetben a csodálatos természet volt. TrendOrigoKreatív édesanya! Férje régi ingjeiből varr csodás ruhákat a kislányánakhttp://www.life.hu/trend/20190619-stephanie-miller-ferje-regi-ingjeibol-varr-kislanyanak-ruhakat.htmlA 21. századra nyilvánvalóvá vált, hogy a divatipar egy rendkívül szennyező iparág, nem beszélve a vele kapcsolatos egyéb etikai kérdésekről, mint például a gyermekmunka és a kizsákmányolás. Éppen ezért fontos tudatos vásárlóvá válni, és ezért is üdvözöljük az olyan ötleteket és kezdeményezéseket, amelyek például az újrahasznosítást támogatják. TrendOrigoElképesztő, ahogy átváltoztatja a nőket ez a fodrász – fotókhttp://www.life.hu/trend/20190607-yevgeny-zhuk-fodrasz-csodaszeppe-varazsolja-a-noket.htmlEgy stílusodnak megfelelő frizura, egy szép smink és egy direkt neked összeválogatott öltözék erejét nem szabad lebecsülni. A következő képek is azt bizonyítják, hogy ezek hatására egy nő egyszerűen kivirul, megnő az önbizalma. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.