Heti trendjelentés: Paris Hilton végleg kikerült az "A" kategóriás celebek élvonalából

Forrás: Getty Images -
trendjelentés vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az őszi vörös szőnyeges szezon a velencei filmfesztivállal indult, és azóta is megállás nélkül dübörög, hiszen a torontói filmfesztivál és a New York-i divathét is rengeteg eseménnyel szolgál.
  • Jennifer Lopez, a díva

A torontói filmfesztivál egyik legizgalmasabb jelensége kétség kívül Jennifer Lopez volt, aki a Hustlers című film főszereplőjeként jelent meg a vörös szőnyegen. Nem kifejezetten szerettük ezt a kissé talán túlbonyolított kreációt, de az biztos, hogy ilyen mesterien senki más nem tudná viselni, mint JLo.

Jennifer Lopez Forrás: Getty Images
  • Nicole Kidman két arca

Nicole Kidman is ott volt Torontóban, mégpedig a The Goldfinch film premierjén, illetve a premier előtti beszélgetésen, amire egy nadrágos összeállítást választott. Ritkán van, hogy nem szoknyát visel a vörös szőnyegen, de már értjük is, hogy miért: egyszerűen nem áll jól neki, és mintha ő maga is kényelmetlenül érezné magát benne.

Nicole Kidman Forrás: Getty Images

Néhány nappal később már New Yorkban a Michael Kors divatbemutatón jelent meg egészen más arcát mutatva. Szó szerint, ugyanis nemcsak az öltözéke volt mérföldekkel jobb, sőt mi több, káprázatos, hanem az arca is szebb volt, sokkal kevésbé plasztikrémes és felpuffadt.

Forrás: Getty Images
  • Rihanna fehérnemű show-ja

A divathét egyik leglátványosabb divatbemutatója, ahogy tavaly, idén is a Savage X Fenty show volt. Rihanna legújabb fehérneműkollekciójának bemutatójára sokan stílusosan fehérneműben érkeztek. A legbevállalósabb Vanessa Hudgens és Bella Hadid volt.

Vanessa Hudgens és Bella Hadid Forrás: Getty Images

Ugyanezen a bemutatón a legnagyobb kedvencünk Ashley Graham volt, aki kismamasága alatt most volt talán a legszebb. Ez a ruha telitalálat volt, elegáns és dögös egyben. A legnagyobb égést Paris Hilton hozta, aki pont úgy nézett ki, mint aki egykoron a legkeresettebb és leghíresebb celeblány volt, azonban mára lejárt az ideje. Nem tudjuk pontosan, hogy ez a ruha honnan pottyant alá, de csúnya, ráadásul olcsó hatású volt.

Ashley Graham és Paris Hilton Forrás: Getty Images

Vajúdó, plus size és androgün modellekkel mutatta be új kollekcióját Rihanna

2018 őszén Rihanna divatbemutatója zárta a New York-i divathetet. Az énekesnő korábban is közreműködött más brandekkel, ekkor azonban saját fehérneműmárkájának kollekcióját mutatta be. Az első Savage x Fenty show egészen rendhagyó lett.

  • Sophie Turner kontra Robert Pattinson

Sophie Turner Louis Vuitton kreációja Robert Pattinson rövidnadrágos öltönyét juttatta eszünkbe. Ahogy akkor azt sem, ezt se igazán szerettük. Teljesen elvonta a figyelmet a színésznő bájos arcáról, amihez a kabát és a fekete-pink kontrasztja egyébként kifejezetten passzolt.

Sophie Turner Forrás: Getty Images
Ezzel az üzenettel lépett kifutóra Tess Holliday plus size modell a New York-i divathétenhttp://www.life.hu/trend/20190912-tess-holliday-plus-size-modell-a-new-yorki-divatheten-lepett-kifutora.htmlHa valami nagy durranásról van szó a divat világában, az bizony legtöbbször a New York-i divathéten történik. A 2019-es őszi fashion week egyik sokat emlegetett pillanata marad az is, amikor Tess Holliday kifutóra lépett. TrendOrigoEzek voltak a velencei filmfesztivál legrosszabb ruhaválasztásai - Villantások a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20190910-ezek-voltak-a-velencei-filmfesztival-legrosszabb-ruhavalasztasai.htmlHétvégén véget ért a Velencei Nemzetközi Filmfesztivál, ahol a filmpremierek és a díjazott művek mellett a vörös szőnyeges bevonulások is tartogattak izgalmakat. Most megmutatjuk, melyek voltak a filmfesztivál legvitatottabb ruhái, és legnagyobb villantásai! Ha a legszebb estélyik is érdekelnek, kattints ide! TrendOrigoBAZAAR ICONS 2019: ezek voltak a legrosszabb ruhaválasztásokhttp://www.life.hu/trend/20190909-bazaar-icons-2019-ezek-voltak-a-legrosszabb-ruhavalasztasok.htmlAhogy minden év szeptemberében, idén is megrendezésre került a New York-i divathétre időzített BAZAAR ICONS gála, a Harper's BAZAAR divatmagazin rendezvénye. A híres Plaza Hotelben rengeteg sztár, köztük modellek gyűltek össze a divatünnepre. A vörös szőnyegen szokás szerint fantasztikus, de kevésbé szerencsés ruhaválasztásokat is láthattunk. Most az utóbbiakat mutatjuk meg! TrendOrigoBAZAAR ICONS 2019: a top 10 kedvenc ruhánk a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20190909-bazaar-icons-2019-a-top-10-kedvenc-ruhank-a-voros-szonyegrol.htmlAhogy minden év szeptemberében, idén is megrendezésre került a New York-i divathétre időzített BAZAAR ICONS gála, a Harper's BAZAAR divatmagazin rendezvénye. A híres Plaza Hotelben rengeteg sztár, köztük modellek gyűltek össze a divatünnepre, ezzel együtt persze az izgalmas outfitekből sem volt hiány. Mutatjuk is a kedvenceinket! TrendOrigoNosztalgia a javából: az ősz legizgalmasabb kiegészítői a hajbavalókhttp://www.life.hu/trend/20190902-az-osz-legizgalmasabb-kiegeszitoi-a-hajbavalok.htmlHa nem szeretnél sokat költeni egy új, őszi ruhatárra, akkor kombináld régebbi darabjaidat néhány fantasztikus kiegészítővel. Az idei ősz nem a hagyományos ékszerekről, nyakláncokról, fülbevalókról, hanem a látványos hajbavalókról szól. Mutatjuk is őket! TrendOrigoÍgy változott az ideális testkép az elmúlt 100 évben – az első világháborútól Kardashianékighttp://www.life.hu/trend/20190827-ennyit-valtozott-az-idealis-testkep-az-elmult-100-evben.htmlAhogy a divat, az ideálisnak vélt női testalkat is gyakran változott az elmúlt évtizedekben, és az sem volt ritka, hogy teljesen egészségtelen elvárásokat támasztottak a nők felé. Kíváncsiak leszünk, hogy a 2020-as években milyen ideál lesz a nyerő, de reméljük, az egészséges testképet fogja támogatni. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.