Heti trendjelentés: Jennifer Lopez és pasija botrányosan néztek ki

Forrás: NORTHFOTO -
Robert Pattinson trendjelentés vörös szőnyeg Eva Longoria Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A múlt hét jobbnál jobb vörös szőnyeges eseményei után a héten kevesebb rendezvény volt, de azért sokkoló outfitekből így sem volt hiány. Mutatjuk őket!
  • Eva Longoria visszatérése

Eva Longoria június végén adott életet első gyermekének. Azóta csak egyszer jelent meg vörös szőnyeges eseményen, a héten azonban kétszer is láthattuk. A Global Gift gálán, és tiszteletbeli modellként a L'Oreal párizsi divatbemutatóján. A színésznő azonban mindkét eseményen borzasztó előnytelen ruhát viselt, ami csak szélesítette az egyébként csodás alakú anyukát.

Eva Longoria Forrás: Getty Images, Northfoto
  • A legextrémebb szerelések

Az amerikai rapper, Chanel West Coasta a Venom premierjére választotta ezt a piros színekkel játszó, műbőr melltartóval kiegészített extrém szerelést. Olga Kurylenko szintén műbőrt választott, csak éppen lilában. Az overált tollak díszítették.

Chanel West Coasta és Olga Kurylenko Forrás: Getty Images, Northfoto
  • A legfurcsább férfiruhák

A férfiak is kitűntek ezen a héten vörös szőnyeges szerelésükkel, habár sajnos nem pozitív értelemben. Mark Foster piros öltönyét sem szerettük, de Robert Pattinson rövidnadrágos öltönye is rendesen meglepett minket.

Mark Foster és Robert Pattinson Forrás: Getty Images
  • Sokkoló celebpár

Robert Pattinson szerelése azonban sehol sincs ahhoz képest, amit a héten Jennifer Lopeztől és pasijától, Alex Rodrigueztől láthattunk. A pár egy Las Vegas-i eseményen tűnt fel, az énekesnő metál overálban, rózsaszínbe hajló ocelotmintás kabátban és hozzá passzoló táskával vonult a vörös szőnyegen. Pasija sem maradt el mögötte, ő csupa rózsaszín öltönyben pózolt mellette.

Jennifer Lopez és Alex Rodriguez Forrás: NORTHFOTO

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.