szingli fórum Belém bújt a kisördög orgazmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 

Együtt nyaraltunk, szakítás lett a vége!

Az első együtt eltöltött pár nap mindig izgalmas. Vajon hogy bírjátok egymást 2-3 vagy több napig összezárva? Szerintetek mikor érett meg a kapcsolat egy ilyen kiruccanásra? Megtörtént veletek, hogy ezek a napok vetettek véget egy románcnak?

Gazdag Enikő pszichológus

Elutazni egy hétvégére valakivel mindenképpen akkor érdemes, ha már ismerjük az illetőt, hiszen így felszabadultan tudjuk eltölteni vele az időt. Egy kapcsolat elején fontos az, hogy megismerjük a másikat, sokat beszélgessünk, később az intimitás mélyülésével lehet már egy éjszakát, vagy egy hétvégét tervezni az illetővel.


Milyen volt a múlt éjjel?

Edennek két orgazmusa volt, amikor a pincér fiúval töltötte az éjszakát. Sajnos ezt senkivel nem tudta megosztani. Te sem tudod? :) Hát itt most nekünk elmondhatod, hogy milyen volt a legutóbbi szex! ;-) Hányszoros orgazmus a rekord?

Szingli vagyok és élvezem!

Minden sorozat és történet valahogy azt sugallja, hogy pasi nélkül nem jó lenni. Mintha mindig minden nő folyvást azt keresné, hogy hogyan léphet ki a szingliség csapdájából. Tényleg ennyire rossz egyedül lenni? Tényleg mindenki arra vágyik, hogy párja legyen?

Hanyagolnak a pasis barátnők?

Ti is úgy tapasztaljátok, hogy azok a barátnők, akiknek komoly kapcsolatuk van, azok hajlamosak hanyagolni szingli barátnőiket, így szépen lassan kialakul az a tendencia, hogy a párosok párosokkal, a szinglik pedig szinglikkel barátkoznak?

Te meg mered mondani, ha valami nem tetszik?

Pszichológusunk, Gazdag Enikő szerint Eden azért talál ki magának képzeletbeli barátokat, mert nem meri megmondani igazi véleményét se a barátainak, se másnak. Ezek mögé a karakterek mögé bújik. Te képes vagy őszintén megmondani, ha valami nem tetszik?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.