2013 legemlékezetesebb válásai

Forrás: AFP/Getty Images/Jason Merritt -
Ashton Kutcher 2013 Kanye West válás Khloe Kardashian kim kardashian Miranda Kerr Orlando Bloom Clint Eastwood Demi Moore Dina Eastwood botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírességek reflektorfények által megvilágított házasságairól tudjuk, hogy sok esetben telis tele vannak megpróbáltatásokkal, és persze a szaftos, botrányokkal teli válásokkal. Ez utóbbiakban a tavalyi évben sem szűkölködtünk. Íme a legemlékezetesebbek.

Kim Kardashian és Kris Humphries – 2011-ben házasodtak össze

A mindössze 72 napig tartó házasságnak az unalomig ismert ok, vagyis a „kibékíthetetlen ellentét” vetett véget. Pedig a valóságshow-sztár Kim és az NBA-játékos Kris Humphries elsöprő szerelmét bizonyító esküvőt még a tévécsatornák is közvetítették – amiből a pár természetesen nem kevés bevételre tett szert. Azt, hogy Kim megcsalta volna férjét, cáfolta, ám hat hónappal azelőtt, hogy hivatalosan is kimondták volna a válást, megszületett első gyermeke a huszonnégyszeres Grammy-díjas rappertől, Kanye Westtől.

Forrás: AFP/Getty Images/Dimitrios Kambouris

Orlando Bloom és Miranda Kerr – 2010-ben házasodtak össze

Hat év együttélés és háromévnyi házasság után az angol színész Orlando Bloom és az ausztrál szupermodell Miranda Kerr bejelentették, hogy elválnak. A bejelentés mindenkit váratlanul ért, hiszen az álompárnak van egy közös gyermeke is, Flynn, aki 2011-ben született. A Gyűrűk ura sztárja és a Victoria’s Secret modellje folyamatosan igyekeztek eltitkolni magánéletüket a sajtó elől, így nem meglepő, hogy a válás okát sem osztották meg a nyilvánossággal. Orlando egy talkshow-ban nyilatkozott először ezzel kapcsolatban, ám ekkor is igen szűkszavúan: „Szeretjük egymást. Egy család vagyunk. Örökké részesei leszünk egymás életének” – monda a sztár.

Forrás: AFP/Getty Images/Jason Merritt

Khloe Kardashian és Lamar Odom – 2009-ben házasodtak össze

Négyévnyi házasság után a valóságshow-sztár Khloe Kardashian elvált férjétől, az egykori NBA-játékos Lamar Odomtól. Hogy mire hivatkoztak akkor, amikor beadták a keresetet? Persze, hogy a „kibékíthetetlen ellentétekre”. Habár a férfinek előző házasságából már volt két gyereke, Khloéval való együttlétük során közös gyerek szerencsére nem született - ez valamelyest megkönnyítette a válási procedúrát. Az viszont már kevésbé könnyítette meg a helyzetet, hogy 2011-ben Lamart letartóztatták és még ugyanebben az évben nyilvánosságra került egy videó is, amin több nővel együtt szerepelt – hiányos öltözetben.

Forrás: AFP/Getty Images/Frazer Harrison

Demi Moore és Ashton Kutcher – 2005-ben házasodtak össze

2005-ben Hollywoodban egy titkos esküvőn mondta ki a boldogító igent Demi Moore színésznő és kedvese, Ashton Kutcher színész. A nő javára írható 16 évnyi korkülönbség miatt azonnal reflektorfénybe került a különös pár. Demi Moore három gyerekkel érkezett ebbe a házasságba, akik korábbi férjétől, Bruce Willistől vannak, Ashtonnal azonban közös gyerekük nem született. Kapcsolatuk akkor romlott meg igazán, amikor nyilvánosságra került egy videofelvétel, amin Ashton a házassági évfordulójának éjszakáját meglehetősen jó hangulatban, több nő társaságában töltötte. Talán éppen ezért döntött úgy Demi Moore, hogy a váláskor kicsit megkopasztja fiatal férjét, és házastársi támogatást kér Kutchertől.

Forrás: AFP/Getty Images/George Pimentel

Josh Brolin és Diane Lane – 2004-ben házasodtak össze

A színészpár kilencévnyi házasság után döntött úgy, hogy beadják a válópert, természetesen „kibékíthetetlen ellentétekre” hivatkozva - aki azonban kicsit jobban ismerte a házaspár magánéletét, tudhatta, mi áll a háttérben. Mindössze négy hónappal a házasságkötés után már családon belüli erőszakról cikkeztek az újságok, amin valójában nem lepődött meg senki, hiszen ismert volt Josh erőszakos múltja, különböző bűnügyek miatti letartóztatásai. Sőt, nyilvános részegség miatt egyszer még elvonókúrára is küldték.

Forrás: AFP/Getty Images/Jason Merritt

Nigella Lawson és Charles Saatchi – 2003-ban házasodtak össze

A reklámipar-mágnás, a Saatch&Saatchi alapítója, Charles Saatchi és sztárséf felesége, Nigella Lawson nem mindennapi válásuk kapcsán kerültek a nyilvánosság középpontjába. Habár eleinte úgy tűnt, hosszú évekig jól meglesznek egymással, egyszer csak megjelent egy fotó Nigella nyakáról, amin fojtogatások nyomait vélték felfedezni. A férfi természetesen eleinte tagadta a családon belüli erőszakról szóló vádakat, de hamarosan még több fotó került elő, így nem tudott tovább titkolózni – Nigella a nyilvánosságot használta ahhoz, hogy fény derüljön férje különös, brutális szokásaira. A házaspárnak mindkét fél részéről voltak gyerekei előző kapcsolataikból, közös gyerekük azonban ebből a házasságból - szerencsére - nem született.

Forrás: Northfoto

Rupert Sanders és Liberty Ross – 2002-ben házasodtak össze

Az angol modell Liberty Ross és férje, Rupert Sanders filmrendező házasságának a Twilight-trilógia női főszereplője, Kristen Stewart vetett véget. Kiderül ugyanis, a rendező és a színésznő között a Hófehér és a vadász című film forgatása közben több is volt, mint munkakapcsolat. A lopott csókukról készült lesifotó bejárta a világot, ami után az újdonsült pár sajtónyilatkozatban kért bocsánatot – egyrészt rajongóiktól, másrészt párjaiktól. Rupert Sanders feleségétől, Liberty Rosstól, Kristen Stewart pedig Robert Pattinsontól. A rendezőnek és modell feleségének két közös gyermekük van, Skyla, aki jelenleg nyolcéves és Tennyson, aki idén tölti be a hatodik életévét.

Forrás: AFP/Getty Images/Kevin Winter

Peter Facinelli és Jennie Garth - 2001-ben házasodtak össze

Kissé kilóg a sorból a Twilight-filmek sztárja és a Beverly Hills 90210 sorozatszereplő válása. A pár ugyanis 1996 óta élt együtt, 2001-ben házasodtak össze és békében is éltek egészen addig, amíg egyik napról a másikra nem lett bombasiker az Alkonyat című trilógia. Ekkor romlott meg ugyanis a viszonyuk, a hűtlenség vádját azonban mindketten visszautasították. A válásuk végül igazi mintapélda lett Hollywoodban: békében egyeztek meg a közös vagyonuk felezésében és a három kislányuk közös nevelésében is.

Forrás: AFP/Getty Images/Jason Merritt

David Arquette és Courteney Cox – 1999-ben házasodtak össze

Háromévnyi különélés után 2013-ban mondták ki a válást a Sikoly-filmek sztárja, David Arquette és felesége, a Jóbarátok Monicája, Courteney Cox között. A pár a Sikoly című film forgatásán találkozott és hosszú évekig boldogan éltek együtt. Éppen ezért meglepte a világot az, amikor a Howard Stern rádióműsorba részegen betelefonáló David közölte, hogy közte és a felesége között már régóta nincsen intim viszony. Egy évvel később pedig az Oprah Show-ban már arról mesélt, hogyan játszott szerepet a kábítószer-problémája házasságának megromlásában. Azóta többen is megemlítették, hogy David nem szomorkodik a válás miatt, sőt, éppen ellenkezőleg...

Forrás: AFP/Getty Images/Jason Merritt

Clint és Dina Eastwood – 1996-ban házasodtak össze

Dina egykori újságíróként interjút készített Clinttel – így kezdődött minden. Három évvel később, Las Vegasban pedig már össze is házasodtak, annak ellenére, hogy 35 év a korkülönbség közöttük. Dina a közelmúltban indított egy valóságshow-t Mrs. Eastwood & Company címmel. A pár a válóper beadásakor „kibékíthetetlen ellentétekre” hivatkozott, ám Clint rögtön leszögezte azt is, hogy jogi eszközökkel mindent megtesz azért, hogy ne kelljen feleségtartást fizetnie…

Forrás: AFP/Getty Images/Frederic J. Brown

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.