Demi Moore megkopasztja Ashton Kutchert

2013.03.08. 18:32

A gatyája is rámegy majd Ashton Kutchernek a válásra. Kiderült, hogy Demi Moore házastársi támogatást is kér exétől. Sőt, azt akarja, hogy Ashton fizesse az ügyvédi költségeket is. És ezzel még koránt sincs vége...

Nem a békés válások közé soroljuk majd Demi Moore és Ashton Kutcher ügyét. Úgy tűnik, a színésznő kegyetlenül ki akarja fosztani egykori szerelmét. A TMZ.com megtudta, hogy Demi úgynevezett házastársi támogatást is követel az Ashton Kutcher ellen beadott válási iratokban.

Forrás: AFP
Demi és Ashton itt még boldog párként

Demi itt nem áll meg: azt is ki akarja csikarni, hogy Ashton fizesse az ügyvédi költségeket. Teszi ezt annak ellenére, hogy jóval vastagabb a bankszámlája, mint fiatalabb szeretőjéé. A tárgyalások tehát még eltartanak egy darabig. Csak egy dologban értenek egyet biztosan: mindketten kibékíthetetlen ellentétekre hivatkoznak.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét! 

Demi Moore 50 éves testet mutatotthttp://www.life.hu/tested-lelked/20130117-demi-moore-50-evesen-is-bombano-es-falja-a-30as.html A pasija és a gyerekei is dobták Demi Moore-thttp://www.life.hu/szeress/20121217-elhagyta-fiatal-fiuja-vino-schnabel-demi-mooret-aki-mar-gyerekeinek.html Széttárt combokkal fetrengett Demi Moorehttp://www.life.hu/szorakozz/20121206-demi-moore-szineszno-reszegen-bulizott-lenny-kravitz-zenesz-tarsasagaban.html Demi Moore kétszer annyi idős, mint új játszópajtásahttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121128-demi-moore-ketszer-annyi-idos-mint-uj-jatszopajtasa-vito-schnabel.html Depressziós és vészesen fogy Demi Moore - Az életét féltik a barátaihttp://www.life.hu/legykepben/20121018-demi-moore-amerikai-szineszno-belebetegedett-ashton-kutcher-amerikai-szinesztol-valo.html

 

 

Demi MooreAshton Kutcherválóperszerelemügyvédváláscsaládpénz