Josh Brolin és Diane Lane nyolc év házasság után döntött úgy, hogy ezután egymás nélkül folytatják.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon  is! Ha pedig szívesen tekintesz vissza a múltba, íme az Akkor és most oldal!


A színészpár már hónapokkal ezelőtt szakított, nemrég azonban úgy döntöttek, hivatalosan is elválnak útjaik. Az Oscar-díjra jelölt színész és 48 éves expárja 2004 augusztusában mondták ki egymásnak a boldogító igent, házasságuk nyolc éven át tartott.

Forrás: Northfoto

A 45 éves Brolin szerint hosszú kapcsolatuk titka, hogy a hollywoodi őrület ellenére magánéletüket nem a reflektorfényben élték. "Időnk nagy részét nem Los Angelesben töltöttük, hanem északon, ahol felnőttem. Csak csináltuk, amit csinálnunk kellett, távol maradva a nagy felhajtásoktól" - árulta el a páros.

Sem Brolinnak, sem Lane-nek nem ez lesz az első válása. A színésznő 6 évig volt Christopher Lambert felesége, akitől Elenaor nevű lánya született. Brolin előző házasságából Alice Adair színésznővel két gyermekük született.

 

Lihegő Don Juanok - Ne csak a testeddel szexelj! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130221-szex-szexualitas-parkapcsolat-felle-kibe-ne-csak-a.html Szextipp: Gyönyör házimunka közben (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130221-szex-szerelem-parkapcsolat-hazias-csabitas.html Szikrázik a levegő a két világsztár közötthttp://www.life.hu/szeress/20130221-a-napos-oldal-cimu-film-ket-szinesze-bradley-cooper-es.html Harry herceg szemérmetlenül csókolózott barátnőjévelhttp://www.life.hu/szeress/20130221-harry-herceg-szemermetlenul-csokolozott-baratnojevel-cressida-bonasszal-a-svajci-siutjukon.html Pasivélemény: Új viszony a régi mellé a netrőlhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130220-szex-szerelem-parkapcsolat-pasivelemeny-uj-viszony-a-regi-melle.html Dobd fel a szexet szexmüzlivel!http://www.life.hu/szeress/20130219-szexmuzlit-dobtak-piacra-ami-javitja-es-serkenti-a-szexualis-eletet.html Itt él a legtöbb facér pasihttp://www.life.hu/szeress/20130218-a-szingli-ferfiak-es-szingli-nok-szama-ezekben-a-varosokban.html