Végre megszólalt a színész - Peter Facinelli őszintén vallott válásáról

válás Peter Facinelli szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Peter Facinelli nemrég mesélt arról, mi volt az oka a válásnak Jennie Garth-tól.

Az Alkonyat-filmek harmincnyolc éves sztárja Kelly Ripa beszélgetős műsorában mesélt arról, miért is váltak el színésznő feleségével több mint tíz év házasság után. "Nagyon fájdalmas dolog a szakítás, pláne, ha tizenhét közösen eltöltött évről van szó. Próbálkoztam, hogy ez az egész hírverés nélkül történjen, hiszen vannak gyerekeink, akiket megkímélnék" - mondta Peter.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Peter és Jennie még együtt a gyerekekkel

A pár 1996-ban ismerkedett meg, 2001-ben pedig összeházasodtak. Három lányuk született. A válást március végén mondták ki. A színész azt is elmondta, ő és Jennie jól vannak. ,,Ő mindig az életem része marad. Szeretem őt, de a kapcsolatunk már megváltozott" - vallotta Facinelli. A házaspár egy ismerőse szerint a két színész már több mint egy éve eltávolodott egymástól érzelmileg. "Bár mindketten dolgoztak azon, hogy megmentsék a házasságot, főleg a gyerekek miatt, ez végül nem sikerült nekik" - mondta egy bennfentes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.