Ashton Kutcher válás Demi Moore
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demi Moore csütörtökön hivatalosan is bejelentette, hogy elválik Ashton Kutchertől.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


"Nagyon szomorúan és nehéz szívvel úgy döntöttem, hogy véget vetek az Ashtonnal megkötött, hat éve tartó házasságomnak. Nőként, anyaként és feleségként szentnek tartok bizonyos értékeket és fogadalmakat, és ezek értelmében kívánom folytatni az életemet. A jelenlegi helyzet próbára tesz engem és a családomat, ezért ugyanolyan együttérzést és diszkréciót kérek, amely mindenkinek kijár, aki ilyen helyzetbe kerül" - tolmácsolta a negyvenkilenc éves színésznő szóvivője.

Demi és Ashton hat évig voltak házasok, a köztük lévő korkülönbség tizenhat év. A legutóbbi botrány volt az utolsó csepp a pohárban - Ashton a hatéves évfordulójukat a felesége nélkül, egy szállodában töltötte több nő társaságában. Amikor kiderült a félrelépés, Demi még hezitált, és próbálta menteni a menthetőt, de végül is a válás mellett döntött. A színésznőnek ez volt a harmadik házassága - korábban Freddy Moore és Bruce Willis felesége is volt a sztár.

Tipp! Nem takargatják testüket: a villalakók pucéran. Kattints a galériáért! (+18)




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.