David Arquette válás ünnepel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, tönkrement házassága miatt nem szomorkodott túl sokáig David Arquette.

A Jóbarátok sztárja, Courteney Cox és férje néhány hete jelentették be különválásukat, és akkor még mindketten úgy érezték, nem egészen végleges a döntés. Most azonban úgy tűnik, a lassan szinglivé váló férj igencsak rákapott a szabadságra, és láthatóan nagyon is élvezi azt. A hét végén a 39 éves David barátai társaságában mulatott. Pénteken egy tetoválószalonba látogatott a színész, másnap este pedig egy floridai éjszakai bárban mulatott, ahol a szemtanúk szerint zsongtak körülötte a szebbnél szebb nők.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


De minden bizonnyal nem a szórakozás és a féktelen buli bosszantja majd nejét, hanem az, hogy David mindent pontosan kitárgyalt közösségi oldalán. A színész feltett jó néhány, a buliban készült képet az oldalára - az egyiken egy barna bombázóval kerül igen intim helyzetbe. Korábban a színész arról panaszkodott, hogy felesége és közte már igencsak megváltoztak a dolgok: "A nejem azt mondta nekem, hogy nem akar többé az anyámként viselkedni. Megértem, és elfogadom a véleményét. Most terápiára járok, és megpróbálok végre felnőni" - nyilatkozta pár hete David, aki úgy látszik, azóta mégis inkább a fiatalságot választotta.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.