Így öltöztesd fel az ajándékokat idén!

Forrás: Thinkstock -
advent kreatív tipp karácsonyi ajándék ajándék csomagolás díszítés dekoráció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Unod a hagyományos csomagolási technikát? Engedd el a fantáziád, és művészkedj bátran!

A karácsonyi ajándéknak nem kell feltétlenül télapós és angyalkás ruhát öltenie. A kisebb meglepetéseket barna papírzacskóba is teheted, a zacskót pedig széles, színes papírral, fagyönggyel, magyallevelekkel, fenyőággal, csipkés dekorpapírral díszítheted.

Az egyszerű barna papírba történő csomagolás azért is praktikus, mert teret enged a különféle díszes szalagok használatának. Rendhagyó köntösbe öltöztetheted az ajándékokat, ha szabadjára engeded a fantáziád, és mutatós fonalakkal, díszes szalaggal kötöd át a kis dobozokat.

Forrás: Thinkstock

Apró dobozt is hajtogathatsz kartonpapírból, melyet zöld papírból kivágott fagyöngylevelekkel és gyöngyökkel díszítesz. Itt találsz segítséget a doboz elkészítéséhez.

Ha szereted az egyszerű dolgokat, akkor akár hófehér papírt is használhatsz csomagolópapírként. Egy vékony, piros-fehér cérna tökéletesen helyettesítheti a szalagokat: ezzel kösd át a csomagokat, majd pecsétviasszal zárd le masni helyett. Egyszerű, mégis szemet gyönyörködtető a végeredmény.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.