Most érkezett a hír! Gyönyörű kisfiúnak adott életet az Oscar-díjas színésznő!

színésznő kisfiú Marion Cotillard szülés Guillaume Canet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kisfiúnak adott életet az Eredet bájos francia sztárja, Marion Cotillard. Párjával, Guillaume Canet-val Marcelnek keresztelték az apróságot.

A kis Marcel a People magazin információi szerint csütörtök éjjel látta meg a napvilágot. Ahogy írják, a mama és a baba is jól van, előbbi boldogsága határtalan.

AFP
AFP

A 35 éves Marion Cotillard és a 38 éves Guillaume Canet 2003-ban találkozott először a Szeress, ha mersz című film forgatásán, de csak 2007-ben kezdtek találkozgatni, Canet pedig tavaly jegyezte el a Piaf című filmben nyújtott alakításáért Oscar-díjjal jutalmazott színésznőt. Marcel a pár első gyermeke.

Elárulta! Kislánya lesz a szőke milliárdos-csemetének!http://www.life.hu/anyaskodj/20110518-elarulta-kislanya-lesz-a-szoke-milliardoscsemetenek.htmlMost már biztos! Babát vár a megosztó politikus gyönyörű feleségehttp://www.life.hu/anyaskodj/20110517-most-mar-biztos-babat-var-nicolas-sarkozy-felesege-carla-bruni.htmlÍme, az igazság Alekosz terhes barátnőjéről!http://www.life.hu/anyaskodj/20110507-ime-az-igazsag-alekosz-terhes-baratnojerol.htmlFriss! Megszületett az egykori Spice Girl kisbabája!http://www.life.hu/anyaskodj/20110506-friss-megszuletett-az-egykori-spice-girl-kisbabaja.htmlApa lett Bryan Adamshttp://www.life.hu/anyaskodj/20110506-apa-lett-bryan-adams.htmlMég csak most szült! Kirobbanóan dögös formában a fitneszguru feleségehttp://www.life.hu/anyaskodj/20110505-rubint-reka-ket-honapja-szult-es-szexis-anyuka-lett.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.