Végre kiderültek a leghíresebb sztárpár családi titkai

Brad Pitt család Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Angelina Jolie, Brad Pitt és gyermekeik a multikulturális család mintapéldája - a sztárszülők pedig nemrég a szokottnál is többet meséltek színes életükről.
,,A gyerekek mindig játszanak, ugrálnak, rengeteget mókáznak - sosem unatkoznak!"

Northfoto
Northfoto

A tíz éves Maddox a legidősebb a gyerekek között - ő már majdnem tinédzser, és egyre több dolgot ért meg. ,,Nagyon gyorsan felnő ez a fiú, ráadául a gondolkodása is igen érett." - tette hozzá a Jolie-Pitt duó egyik ismerőse. ,,Fiatalabb hugocskái, a hatéves Zahara és az ötéves Shiloh is nagyon közel állnak a fiúhoz, a hét éves öccse, Pax azonban a saját útját járja. A hároméves ikrek, Knox and Vivienne hihetetlenóül önállóak - minden alkalommal segítenek bepakolni kis bőröndjeiket. A gyerekek összeségében egyébként már lenyugodtak. Bradnek és Angelinának csodás családja van, igazán irigylésre méltó életet élnek." - mesélte a család ismerőse.

Tipp! Így még sosem láthattad házikedvencedet! Elképesztő fotók képgalériánkban!


Még nincs három hónapos, máris vásárolni vitte Pink a kisbabájáthttp://www.life.hu/anyaskodj/20110815-meg-nincs-harom-honapos-maris-vasarolni-vitte-pink-a-kisbabajat.htmlÍme a kis trónörökös! A sztárpár végre megmutatta kisfiát - cuki fotókhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110815-ime-a-kis-tronorokos-kate-hudson-es-matt-bellamy.htmlMég nincs 2 éves! Három nyelven beszél a szexi modell bájos kislányahttp://www.life.hu/anyaskodj/20110812-meg-nincs-2-eves-harom-nyelven-beszel-a-szexi-modell.htmlÉvekbe telhet, míg valaki gyereket kap hazánkban - Örökbefogadás Magyarországonhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110810-evekbe-telhet-mig-valaki-gyereket-kap-hazankban-orokbefogadas-magyarorszagon.htmlJár-e zsebpénz a házimunkáért? - A magyar sztáranyukák válaszolnakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110812-jare-zsebpenz-a-hazimunkaert-a-magyar-sztaranyukak-valaszolnak.htmlJöhet a baba? Jennifer Aniston és kedvese már a családalapításról beszélhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110812-johet-a-baba-jennifer-aniston-es-justin-theroux-mar-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.