"Nem szül Katalin hercegnő" - Hivatalosan is megerősítették a pár döntését

Katalin hercegnő szülés Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegnő és férje, Vilmos herceg számára 2012 nem a családalapításról szól.
Tipp! Tanulj öltözködni Katalin hercegnőtől! Kattints a képre!

"Reálisan nézve a dolgot, ez most nem a baba ideje, ráadásul nincs is semmilyen ok, ami miatt sürgős lenne a dolog. Nincs égető szükség trónörökösre, hiszen abból már van legalább kettő. Vilmos és Katalin azt szeretnék, ha minden a maga idejében történne" - vallotta a bennfentes.

Nemrég pedig a Clarence House is megerősítette, hogy Katalin egyedül tesz eleget hivatalos kötelezettségeinek, amíg férje, Vilmos a Falkland-szigetekre utazik munka miatt - így legalább nem lesz ideje aggódni férje miatt. Katalin több művészeti intézmény, köztük a National Portrait Gallery támogatója, és részt vesz gyermekalapítványok munkájában is, így a tervek szerint igencsak elfoglalt lesz a hercegnő férje távollétében. Előreláthatólag februártól hat hetet tölt egymástól távol az ifjú pár, majd júniusban együtt ünneplik a királynőt a hatvanéves uralkodás alkalmából. Ősszel pedig utazni fognak: Szingapúr, Malajzia, a Solomon-szigetek és Tuvalu szerepelnek az útitervek listáján.

Tipp! Durván elhíztak a villalakók. Kattints a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.