Újabb sztárbaba Hollywoodban! - Gyereket vár A kondom el van vetve sorozat sztárja

színésznő sorozat Malin Akerman terhes sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A svéd származású amerikai színésznővel valószínűleg madarat lehet fogatni.

A 34 éves sztár, aki számtalan sorozatban játszott már - többek között A kondom el van vetve című szappanoperában - és egyre több egész estés filmszereppel bízzák meg, első kisbabáját várja. A színésznő férje Roberto Zincone, az egykori Petalstones banda dobosa, és 2007-ben Olaszországban házasodtak össze. A színésznő azóta többször is elmondta, mennyire szerencsésnek érzi magát, hogy megtalálta élete párját. "Minden nap egyre jobb és jobb lesz" - nyilatkozta egyszer a házasságukról. Boldogságukat a kisbaba érkezése koronázza meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Terhesen is a férfiak vágya lehetne a magyar szupermodell! Hatalmas pocakkal is tűsarkúban pózolhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120925-ebergenyi-reka-magyar-modell-terhesen-is-tusarku-cipoben-pozol.htmlSzemmel láthatóan terhes! 8 hónappal a szülés után ismét babát vár a világhírű énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20120925-beyonce-amerikai-enekesno-8-honappal-a-szules-utan-ismet-babat.htmlTitkolja terhességét Lady Gaga - A sztár barátnője fecsegte ki a titkothttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120921-lady-gaga-brit-enekesno-kelly-osbourne-amerikai-enekesno-szerint-terhes.htmlIkrekkel terhes Kate Middleton!http://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120921-kate-middleton-angol-hercegno-ikreket-var-botrany-tort-ki-a.htmlÚjabb sztárbaba érkezik - Shakira terheshttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120920-shakira-kolumbiai-enekesno-es-gerard-pique-focista-gyermeket-varnak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.