sztárapuka Magic Mike Jenna Dewan-Tatum Channing Tatum terhes színészek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, Channing Tatum lett a 2012-es év legszexisebb pasija. A People magazin által kihozott győztes, aki 2009-ben vette feleségül barátnőjét, a jövő évben apa lesz.

A színész felesége, Jenna Dewan-Tatum első gyermekével várandós. Channing úgy érzi, ő is és szerelme is készen állnak a feladatra és bízik abban, hogy jó szülők lesznek. A szexi sztár, akit legutóbb a Magic Mike című filmben meztelenül is láthattunk, három gyermeket szeretne, most azonban egyelőre az első jövevény érkezésével van elfoglalva.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Igazából csak az számít, hogy egészséges gyermekünk szülessen, utána meglátjuk" - áradozott a leendő sztárapuka a Female First magazinnak. Ha kíváncsi vagy Jenna gömbölyödő pocakjára, kattints ide!

Praktikus, gyors - bankkártyás vásárláshttp://www.life.hu/anyaskodj/20121220-bankkartyas-vasarlas.htmlTízmillióért válogatott magának ajándékot Suri Cruisehttp://www.life.hu/anyaskodj/20121217-suri-cruise-tizmillioert-valogatott-maganak-karacsonyi-ajandekot.html"A szívünkben született, nem a hasunkban"http://www.life.hu/anyaskodj/20121219-mikor-es-hogyan-mondjuk-el-a-gyereknek-hogy-orokbefogadtuk.htmlRadics Gigi és Oláh Gergő között több van, mint gondoltukhttp://www.life.hu/anyaskodj/20121219-radics-gigi-a-megasztar-gyoztese-es-olah-gergo-az-xfaktor.htmlKukkants be Malek Andi bécsi otthonába!http://www.life.hu/anyaskodj/20121219-malek-andrea-a-voice-tehetsegkutato-mestere-becsi-otthonaban-fogadta-a.htmlNem könnyű a modellek élete! Élő adásban ejtette el a gyermekéthttp://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20121214-a-producer-a-egy-karacsonyi-divatbemutato-show-felvetelen-ejtette-el.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.