örökbefogadás kisfiú Charlize Theron
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Büszkén fogta a kezét a színésznő a már totyogó kisfiának.

Az első lépés meghatározó pillanat mind az anyuka, mind a gyerek életében. Charlize Theron kisfia, a kis Jackson valószínűleg már sokat gyakorolt azelőtt, hogy megmutatta tudományát a fotósok előtt. A rém című film gyönyörű sztárja Beverly Hills napfényes utcáin sétált a csöppséggel, akit múlt év márciusában fogadott örökbe és láthatóan élvezi az anyasággal járó teendőket. A róluk készült bájos képeket itt nézheted meg.

Northfoto
Northfoto

Bár nemrég vágatta rövidre és festette át hosszú szőke haját, a dél-afrikai színésznő így is nagyszerűen festett a családi kiránduláson: fekete nadrágjához bőrcsizmát húzott és egy érdekes kabáttal tette még sikkesebbé az outfitjét.

Sztárok akkor és most - Nézegess képeket!



Jennifer Lopez bővíti a családothttp://www.life.hu/anyaskodj/20130118-jennifer-lopez-enekesno-boviti-a-csaladot-casper-smarttal.htmlAz Oscar legkisebb csillagaihttp://www.life.hu/anyaskodj/20130116-a-legfiatalabb-oscardijra-jelolt-gyerekek-mi-lett-veluk.htmlBabaúszás - Valóban veszélyes a gyerekre?http://www.life.hu/anyaskodj/20130116-a-babauszas-soran-a-gyerek-hugyuti-fertozest-kaphat.htmlÍgy spórolhatsz havi 5000 forintot a rezsinhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130114-sporolas-a-rezsin-tippek-a-szigetelessel-futessel-aramfogyasztassal-kapcsolatban.htmlIntim és gyönyörű fotón az állapotos Shakirahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130116-shakira-barmelyik-pillanatban-eletet-adhat-elso-gyermekenek.htmlForgóajtó végzett a Tatler magazin apró házi kedvencévelhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130116-forgoajto-vegzett-a-tatler-magazin-apro-hazi-kedvencevel.htmlIsmét hatalmasra hízik Jessica Simpsonhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130116-jessica-simpson-ismet-terhes-es-megint-hizik.htmlHű, de nagyon terhes már Shakira!http://www.life.hu/anyaskodj/20130115-shakira-enekesno-hatalmas-hasat-apja-konyvbemutatojan-mutatta-meg.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.