A 7. hónapban is gyönyörű Penélope Cruz

anyaság színésznő terhes Javier Bardem Penelope Cruz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Penélope Cruz megmutatta gömbölyű pocakját. A gyönyörű spanyol színésznő már a 7. hónapban van.

Mekkora pocija van már Penélope Cruznak! A spanyol színésznő belépett a harmadik trimeszterbe, a 7. hónapban jár. A szép kismama Madridban sétálgatott. A legfrissebb képeket itt nézhetitek meg! A 38 éves sztárnak ez lesz a második gyermeke.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ahogy a Life.hu is megírta, a színésznő két hónapja kürtölte világgá a hírt, hogy jön a második csemete. Férjével, Javier Bardemmel van már egy gyermekük, Leo, aki hamarosan kistestvért kap. Penélope legutóbb egyébként Barbadoson mutatta meg pociját és formás alakját.

Terhes Penelope Cruzhttp://www.life.hu/legykepben/20130201-penelope-cruz-spanyol-szineszno-terhes-masodik-gyermeket-varja.htmlMásodik babáját várja Penelope Cruzhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120712-masodik-babajat-varja-penelope-cruz.htmlTerhespocakot villantott Halle Berryhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130409-halle-berry-amerikai-szineszno-terhespocakot-villantott.htmlFülöpnek hívhatják a trónörökösthttp://www.life.hu/anyaskodj/20130409-fulop-hercegrol-kaphatja-nevet-vilmos-es-katalin-szuletendo-gyereke.htmlKivirult az anyaságtól Drew Barrymorehttp://www.life.hu/anyaskodj/20130408-drew-barrymore-szineszno-7-honapos-kislanyaval-ment-reggelizni.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.