fiatal Andy Vajna gyerekvállalás Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Előbb tisztelte, később meghódította a szívét, és csak akkor szül neki gyereket, ha jobban megismerik egymást. Vajna Tímea, Andy Vajna felesége élete legféltettebb titkairól vall egy televíziós műsorban.

Vajna Tímea a FEM3 televízió műsorában vall házasságuk érzelmi alapjairól, arról, hogyan alakult ki a szeretet és a szerelem közte és híres férje között. Családalapítási terveiről így nyilatkozott: "Beszélgettünk már a gyermekvállalásról, de még nem érzem magam abban a korban, hogy babát vállaljak. Szeretnék még adni magamnak négy-öt évet, amíg egymásra figyelünk, utazgatunk" - idézte a Blikk.hu.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Az ifjú feleség tisztában van azzal, hogy kevesebb idejük van, mintha egy korban közelebb álló párt választott volna magának, de ez nem ok arra, hogy siettessék a dolgok természetes menetét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.