esküvő Paul Walker tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A néhány nappal ezelőtt autóbalesetben elhunyt színészről egy különleges fotósorozat látott napvilágot.

Paul Walker alig egy hónappal a halála előtt öccse tanúja volt annak esküvőjén. Paul egyik testvére, Caleb pár hete vette feleségül kedvesét, Stephanie Branch-t, a lagziról pedig csodás fotók készültek, melyeken Paul is szerepel - az egyiken épp köszöntőt mond az ifjú párnak.

Paul Walker a testvére, Caleb esküvőjén 2013 októberében Forrás: www.chardphoto.com

A lagzi a Dove Canyon Country Clubban volt Kaliforniában, október 23-án. Paulék többen voltak testvérek, és a hírekből kiderül az is, hogy nagyon összetartó család volt az övék. A hivatalos esküvői képeket ide kattintva nézheted meg. A Daily Mail pedig még több fotót szerzett a színészről, azokat itt találod.

Forrás: www.chardphoto.com

Paul húga, Ashlie Walker a színész halála után azt nyilatkozta, hogy a család a mormon vallásba vetett hitével próbálja túlélni az őket ért tragédiát. Paul egyébként nem tartotta ezt a vallást, mindig is kereszténynek tartotta magát. "Az pedig, hogy versenyeztek volna, és az okozta a tragédiát, egyáltalán nem igaz. Ezek a feltételezések iszonyúan bántanak bennünket. Ezt néhány ember találta ki, akik azt akarják elhitetni, hogy a sebesség miatt haltak meg. Pedig ez egyszerűen csak egy baleset volt" - tette hozzá.

Paul Walker november 30-án hunyt el autóbalesetben. Néhány napja napvilágot látott az a felvétel is, ami a halála előtt fél órával készült a színészről. A kocsi, amiben Paul és egy barátja utazott, szinte a felismerhetetlenségig összeégett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.