Rubint Réka kisbaba Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kis Zalán már egy hónapos - a büszke édesanya pedig megmutatta kisfia képeit a közösségi oldalán.

"4 héttel ezelőtt varázslat történt... A szavakkal ki nem fejezhető csoda, megszületett az én édes kicsi fiam... Amikor rám néznek az apró pici szemek, megérintenek a meleg, puha kis tenyerek, elérzékenyülve adok hálát az égieknek, hogy Ő itt van nekünk. Nem létezik ennél nagyobb boldogság, ennél teljesebb érzés!" - írja Réka a közösségi oldalán.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Zalán gyönyörű és egészséges baba, így nem kérdés, hogy nagy a boldogság a Schobert családban. Réka pedig ismét bomba formában van, sőt, hetente edzéseket is tart - ez ám az édesanya!

Megmérgezte az édesanyát a dadahttp://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20110407-megmergezte-az-edesanyat-a-dada.htmlSaját unokatestvérének adott életet egy 29 éves nőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110406-sajat-unokatestverenek-adott-eletet-egy-29-eves-no.htmlNormális, ha egyáltalán nem kívánod a szexethttp://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20110405-normalis-ha-egyaltalan-nem-kivanod-a-szexet.htmlVégignézték a szülők, ahogy szörnyethal a fiukhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110404-vegigneztek-a-szulok-ahogy-szornyethal-a-fiuk.htmlA várandósság alatti dohányzás 5 súlyos következményehttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20110404-a-varandossag-alatti-dohanyzas-5-sulyos-kovetkezmenye.htmlMindent elnyelő táskák tavaszra, kisgyerekes anyukáknakhttp://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20110404-mindent-elnyelo-taskak-tavaszra-kisgyerekes-anyukaknak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.