Sarah Michelle Gellar sztárpár színésznő kisfiú szülés Freddie Prinze Jr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarah Michelle Gellarnak kisfia született a múlt héten Los Angelesben - erősítette meg a hírt a színésznő szóvivője a US Weekly magazinnak.

Június közepén hatalmas pocakkal láthattuk Sarah-t - a múlt héten pedig meg is született a sztárpár kisbabája. A kisfiú a második gyermeke a 35 éves színésznőnek és férjének, Freddie Prinze Jr.-nak: három évvel ezelőtt született kislányuk, Charlotte Grace, aki éppen ebben a hónapban ünnepelte a születésnapját.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Az édesanya és a baba is remekül van, Charlotte pedig nagyon izgatott, hogy született egy kistestvére" - mondta el a szóvivő.

A 36 éves Freddie és Sara szeptember elsején ünnepelték a 10. házassági évfordulójukat. "Csodálatos szülők, akik teljesen normális életet élnek. Mindketten szeretik Hollywoodot és a nyüzsgést, de a családi élet sokkal fontosabb számukra" - árulta el egy bennfentes a US Weekly magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.