Ugyanolyan gyönyörű Jessica Alba kislánya, mint a színésznő

vásárlás színésznő kislány szépség Jessica Alba sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő kislányával, Honorral indult egy korai karácsonyi bevásárlókörútra Beverly Hillsben. A vásárlás közepette készült fotók tanusítják, az ötéves kislány legalább olyan gyönyörű lesz, mint világszép anyukája.

Kétgyermekes anyukaként és híres filmszínésznőként bizony nem könnyű megszervezni úgy egy napot, hogy mindenre jusson idő. Az Utódomra ütök sztárját minap Beverly Hills utcáin kapták lencsére, amint épp kislányával vásárolgattak. A kis Honor fehér cicanadrágot vett fel fehér pulóverrel, amihez egy aranyos pink edzőcipőt húzott és egy lépést sem volt hajlandó tenni babája nélkül. A kislány hullámos, világosbarna hajában lévő két virágos csat csak még jobban kiemelte angyali arcát - amit bizony volt kitől örökölnie.

Northfoto
Northfoto

Jessica és Honor előbb egy exkluzív darabokat áruló lakberendezési üzletbe tértek be, ahonnan gazdagon megpakolt szatyrokkal távoztak. A sztáranyuka sikkesen elegáns volt krémszínű oversize pulóverében és a hozzáillő szürke leggingsében, melyet zöld-narancs mintás sállal tett különlegessé. A sok sétára való tekintettel inkább mellőzte magas sarkúját, és egy egyszerű papucsot viselt egy hozzá színben harmonizáló táskával.

Láttad már? Benne vagyunk a tévében!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.