fashion week Bridget Jones Renee Zellweger estélyi ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Renee Zellweger hát nélküli Carolina Herrera ruhájában mindenkinek meglepetést okozott a MET gálán, ahol a sztárvilág színe-java képviseltette magát.

A Bridget Jones-filmek kissé túlsúlyos sztárja anno csak a szinglifilm kedvéért szedett fel nem kevés súlyfelesleget - de a filmek befejezése után hamar csontsoványra fogyott. Mostanában azonban a diéta mellett rengeteget edz - ez pedig látható izmos vádliján és szörnyen csontos hátán is. Vajon így vezeti le a feszültséget Bradley Cooperrel való szakítása óta?

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A napokban megrendezett MET gálán egy, a hátat teljesen szabadon hagyó aranyszínű Carolina Herrera estélyiben érkezett, mely oldalt combtőig fel volt sliccelve, így bárki szemügyre vehette a színésznő vádliját és hátát is. Ráadásul a sztár haját kontyba tűzték, így méginkább látványos volt a megjelenése. Renee ruhája nagyszerű volt, de sajnos a rengeteg izom és a kiálló csontok nem nyújtottak valami nőies látványt. Renee Bridget Jonesként ugyan túlsúlyos volt, de érdemes lenne a színésznőnek valami középutat találnia.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.