Nem csalódtunk benne! Íme, a Budapesten koncertező Ke$ha kívánságlistája

koncert turné Kesha kívánságlista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vadóc amerikai énekesnő június 25-én lép fel Budapesten, ő lesz az idei T-Mobile Kapcsolat koncert külföldi sztárvendége. Turnémenedzsere elárulta, mik a legkülönösebb kívánságok Ke$ha listáján.

Tipp! Vicces fotók, jógázó kisállatok! Nézd meg képgalériánkat!








Úgy tűnik, a szőkeség kíváncsi a magyar konyhára, ugyanis egyetlen levesként házias tyúkhúslevest rendelt. Azt pedig, hogy édesszájú, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy ebédje és vacsorája mellé is többféle desszert jár majd. A széles ételválaszték mellett az italkínálat sem elhanyagolható: hűtött és szobahőmérsékletű ásványvíz, többféle gyógy- és gyümölcstea, sovány és zsíros tej, két üveg Louis Martini Cabernet, diétás kóla, kókusztej és szénsavas üdítők színesítik a palettát.

Négy törölköző elég neki

Mint a hírességek általában, Ke$ha is magával hozza a fellépéseihez szükséges kelléktárat, ugyanakkor néhány olyan tárgyat is felvett a listára, amely a szünetekben szolgálja kényelmét. Mivel a popcsillag nem kedveli a neonfényt, ezért természetes fényű égőket rendelt bútorozott szobájába. A puritán szoba - szőnyegezés, asztal, karosszék, kanapé, egész alakos tükör - melletti mosdóba hagyományos szappant, és mindössze négy törölközőt kért.

A tavalyi Kapcsolat koncert sztárja, Rod Stewart ezt jócskán túlszárnyalva 200 darab törölközőre tartott igényt. Ke$hához hasonlóan energiaitallal turbózza fel magát Pink is. A világsztárok közül a nemrégiben anyukaként debütált híresség állt elő budapesti fellépése kapcsán a legszerényebb listával, melynek jelentős részét képezték a táncosainak rendelt berendezések és frissítők.

Tipp! Őrült kalapok az ascoti derbin! Nézd meg képgalériánkat!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.