Hetvenhárom évesen is bárkivel felveheti a versenyt a híres színésznő

aerobik Jane Fonda szupermodell Stella McCartney bulímia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jane Fonda fantasztikusan néz ki - bármely negyvenes nő megirigyelhetné alakját és kisugárzását.


www.harpersbazaar.com
www.harpersbazaar.com

"Be kell, hogy valljam, igen boldogtalan voltam a pubertáskoromtól az ötvenes éveimig. Eltartott egy ideig, mire megszerettem a testem. A negyvenes éveimben megküzdöttem a bulimiával - de ahogy öregedtem, minden egyre rosszabb lett. Pedig karrierem volt és díjakat nyertem, segélyszervezeteknek dolgoztam, és csodás családom volt" - vallotta a sztár. Jane-nek egy idő után abba kellett hagynia a rendszeres edzést, mert tönkrement a térde és a csípője, ezért nagyon elkeseredett - ebből adódtak a problémái.

Persze nem mindegy, mit hangsúlyoz magából az idős sztár, hiszen a korából adódóan neki is vannak hibái: "Nagyon hiú vagyok. A karjaim elég vékonyak, de a bőr már nem szép rajtuk. Kínosan kell ügyelnem, hogy mindig a legszebb testrészeimet mutassam: ez pedig a derekam és a fenekem" - mesélte a színésznő, aki jelenleg legújabb könyve, a Prime Time promóciójával foglalatoskodik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.