Egészségtelenül él a first lady - Vajon miért lett zugevő?

rántott hús hús Michelle Obama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amíg a legtöbben a csokoládéevéssel vezetik le a feszültséget, addig Michelle Obama a rántott csirke rabja.

A Fehér Ház egyik séfje nemrég elárulta egy amerikai lapnak, hogy a first lady képtelen kibírni egy napot is rántott hús nélkül. Michelle Obama állítólag minden nap rántott csirkeszárnyat eszik, és sokszor éjjel is arra kéri a szakácsot, készítsen neki kedvenc ételéből. A stílusos elnökasszony már korábban is elmondta, hogy szinte a rántott hús rabja, és gyakran eszi kedvencét sült krumplival - ez lenne a jó példa a már-már kórosan elhízott amerikaiak számára?

AFP
AFP

A First Lady egy egészséges étkezésről szóló konferencián


Az elnökasszony étkezési szokásai azért is érdekesek, mert ezzel nemcsak az embereknek, de férjének sem mutat jó példát - Obama elnöknek ugyanis egy ideje igen magas a koleszterinszintje, ennek ellenére nem egyszer fogyasztott már rántott csirkét egy-egy rendezvényen. Persze ilyenkor mindig arra kérte az újságírókat, hogy ezt ne írják meg - a felesége ugyanis nem örülne neki...


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.