szakértő pénzügy bank
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Árva András az MKB Bank Üzleti Termékmenedzsment vezetője.   

Árva András 1998-ban végzett a Budapesti Külkereskedelmi Főiskola speciális francia nyelvi tagozatán, és ugyanebben az évben szerezte meg a franciaországi Université Jules Verne de Picardie közgazdász diplomáját is. Pályafutását lakossági banki finanszírozóként kezdte, majd lakossági termékmenedzser, később a lakossági termékfejlesztés vezetője lett. 2006-ban az "Év lakossági Hitelterméke" díjat elnyert Költözési Lakáshitel kifejlesztése az ő nevéhez fűződik, jelenleg az MKB Bank Üzleti Termékmenedzsmentjéért felelős vezető.

Szabadidejében kétgyermekes családapa és sportrajongó, a család és a baráti társaság is szívesen fordul hozzá tanácsért pénzügyi téren. Szakterülete a lakossági hitelek és megtakarítási termékek, valamint bankszámlákkal, bankkártyákkal kapcsolatos témakörök.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.