Nagy terhesvitamin-körkép - jó a babának, jó a mamának

vitamin terhesség körkép kismama magzat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha választás előtt állsz, az összeállításunk sokat segíthet a döntésben, hogy melyik vitamint szedd a várandósságod ideje alatt.

Tipp! Házikedvencek döbbenetes képeken! Kattints a galériáért!





Thinkstock
Thinkstock


Ma már az orvosok is különösen fontosnak tartják, hogy a kismama minden, számára fontos vitaminhoz hozzájusson, és olyan anyagokból se szenvedjen hiányt, mint amilyen például a folsav, ami köztudottan kiemelkedő szerepet játszik a magzat idegrendszerének egészséges fejlődésében. Nem meglepő hát, ha igen széles a skála a terhesvitaminok terén, és az sem, ha a kismama nehezen dönti el, hogy melyiket is válassza. Talán segíthet a döntésben, hogy az orvosok szerint leginkább a folsavra van a legnagyobb szükség, az, hogy a kismama a várandósság alatt az egészséges, vitaminban gazdag étrendjét kiegészíti-e vitaminkomplexumokkal, más saját döntés. Az is biztos, hogy a plusz vitaminbevitel nem árt, bár érdemes minden esetben konzultálni a szakorvossal, mielőtt bármit is szedni kezdesz.

EUROVIT Kismamáknak







Béres Gravida




Elevit





Pregnavit ratiopharm





Femibion



Tipp! Ilyenek az igazi cicafiúk? Kattints a galériáért!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.