vetélkedő televíziós vetélkedő viselkedés nevelés nevelési módszer dada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A LifeNetwork TV keresi Magyarország legszuperebb dadáját! A kiválasztott bébicsőszöknek igazi rosszcsont gyerkőcökkel kell megküzdeniük, tevékenységüket pedig ismert emberekből és szakértőkből álló zsűri bírálja el.


Gyereknevelésre fel!

A LifeNetwork TV-n február 24-én indul a "Ki lesz az ország Szuperdadája?" című ötrészes reality, ahol a dadajelöltek felváltva bizonyíthatják, hogy előttük nincs akadály, ha gyereknevelésről van szó. Helyzetük persze nem egyszerű, mert mindhárom család csemetéje magatartásbeli problémákkal küzd. Ezeket azonban le kell győzni, ha esik, ha fúj, ha a szabadban vannak, ha otthon, legyen szó nappalról vagy éjszakáról.

A legfiatalabb dadajelölt 19, a legidősebb 53 éves. Van közöttük óvodapedagógus, bébiszitter, szociálpedagógus, gyerekgyógyász, aerobiktanár, de olyanok is, akik csupán életútjuk miatt találják a legjobbnak magukat erre a feladatra. Mint például a négyfiús anyuka, vagy az apa, aki hét gyermeket nevelt már fel.

A szigorú zsűri pontoz, a nézők döntenek

A jelöltek rátermettségét, problémamegoldó készségét ismert emberekből és szakértőkből álló zsűri bírálja el. Véleményt alkot majd Pécsi Ildikó, aki fia és fiúunokája mellett ismerhette meg a gyereknevelés csínját-bínját, illetve a hamarosan háromgyermekes családapává váló Schobert Norbi. Szakértőként pedig Regős Judit családi tanácsadó, Békési Zsuzsanna neveléstudományi szakember, valamint Ónodi Csilla gyógypedagógus, a GEKKO pedagógiai igazgatója - aki állandó stúdióvendége is a műsornak - bírálja majd a dadajelöltek tetteit.

Csütörtökönként, műsorról műsorra a zsűri, a gyerekek, valamint a szavazók döntése mentén fogyatkoznak majd a jelöltek, míg végül már csak egy marad: a magyar Szuperdada! A LifeNetwork TV új, saját gyártású műsora tehát február 24-től látható a képernyőn, minden csütörtökön este 6-tól, a Life magazin különkiadásaként.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=lZuPupmoUmTY5MJT

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.