fashion week ruhadarab cipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fizetésed háromszorosa is kevés lenne arra, hogy minőségi ruhákat vásárolj magadnak? Hidd el, nemcsak százezrekből öltözhetsz fel csinos ruhákba. Vedd elő a kreativitásodat, és shoppingolj velünk!

Thinkstock
Thinkstock

Szerezz be alapdarabokat!

Ha trendmániás vagy, de a pénztárcád nem elég vastag, akkor nincs könnyű dolgod. Szerezz be divatos bizsukat és kiegészítőket, melyekben visszaköszönnek az aktuális divat motívumai. Ne feledkezz meg azonban az alapdarabokról sem: ha van egy karcsúsított fekete kabátod, trendi farmerod, elegáns fehér blúzod és egy ceruzaszoknyád - lehetőleg jó minőségben -, akkor a kiegészítőket bátran beszerezheted a leárazásokon és a piacokon is.

Thinkstock
Thinkstock

Legyen egy-két márkás holmid!

Ha a trikódat vagy a kardigánodat fillérekért vetted, az nem tűnik fel senkinek. De fontos ruhadarabokra érdemes költeni. Spórolj márkás napszemüvegre, minőségi bőrtáskára és egy jó sálra, ami lehetőleg egy neves dizájner keze munkáját dicséri - hidd el, mindenki azt hiszi majd, hogy igazi nagymenő vagy.

Thinkstock
Thinkstock

Irány a turi, outlet, leárazás!

Nemcsak a milliomos kislányok, de a milliomosnak látszani akaró lányok is sok időt töltenek a vásárlással - hiszen meg kell találniuk a legjobb áron és minőségben kapható darabokat. Térképezd fel a környéken lévő outlet centereket, márkás turikat és ruhaboltokat, mert sosem tudhatod, hol akadsz rá egy tízezreket érő rucira töredék áron. A nagy leárazásokon pedig ne sajnáld az időt a keresgélésre, hiszen a tél végén 70%-kal olcsóbb bőrcsizma jövőre is nagyon divatos lesz.

Thinkstock
Thinkstock

Vigyázz a filléres göncökkel!

Ha azt akarod, hogy úgy tűnjön, divatos vagy és tehetős, ne viselj egyszerre több olcsó ruhadarabot. Lehet, hogy remekül áll a kínaiban vett trikó és a farmer, de nem egyszerre. Hidd el, az értő szemek kiszúrják a rossz minőséget, így a kedvenc olcsó ruháidat variáld a minőségiekkel.

Fórum: Molett vagyok? Hol vásároljak?



A cipő kötelez!

Ne feledd, a jó megjelenés alapja a megfelelő lábbeli. Nem kell, hogy több száz pár cipő sorakozzon a szekrényedben, de szerezz be minden szezonban legalább egy tartós és csinos darabot. Nem kell feltétlenül egy unalmas fekete magas sarkú mellett kikötnöd - választhatsz színes topánkát is. A lényeg csak az, hogy passzoljon az egyéniségedhez és a ruhatárad nagy részéhez!

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.