Holdampf Linda Nánási Pál Átalakítunk! Szofrán Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nánási Pál és csapata a héten a budapesti Andit alakította át. A szöszi lányból szexi, vörös démon lett.

A húszéves Andi élete egyik legszebb időszaka előtt áll, ezért is volt fontos számára ez az átalakítás. "Azért jelentkeznék, mert szeretnék egy kicsit nőiesebb lenni. Húszéves vagyok, de sokan 16-17-nek néznek, és ez elég zavaró, főleg, hogy nyáron férjhez megyek. Nem szeretnék többé kislánynak tűnni" - írta a budapesti lány a bemutatkozó levelében. Az átalakító csapat pedig elhatározta, dögös nőt farag a visszafogott lányból.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Fotó: Nánási Pál, styling: Holdampf Linda, smink: Törköly Anita,
haj: Szofrán Zsolt

Andi rendészeti asszisztensnek tanul, és nyomozó szeretne lenni. Ebben a férfias szakmában pedig határozottnak és erősnek kell látszania. A budapesti lánynak sosem volt még vörös haja, Szofrán Zsolt mesterfodrász azonban gondolt egy merészet, és vadító vörössel bolondította meg Andi picit unalmas frizuráját. A fiatal lány általában egyenesre szárítja a haját, Zsolt azonban dús, göndör fürtökkel "ajándékozta meg" Andit. "A barátomnak először picit szokatlan volt az új külsőm, de mostanra ő is nagyon megszerette az új hajszínemet" - mesélte Andi a Life.hu-nak. A leendő nyomozólány imádta a sminkjét is, különösen azért, mert a fekete a kedvence - odáig volt feltűnő, cicás szemeiért is.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Nézd meg a többi képet is Andi átalakulásáról! Kattints a képre!

Andi eddig nem szerette a feltűnő színű ruhákat, legtöbbször fekete, fehér és kék darabokat választ. Ennek azonban vége: Holdampf Linda stylist egy szexis, pink ruhát álmodott a lányra. A ruha színe csodásan illet az élénkvörös tincsekhez, ettől pedig remélhetőleg Andi is megszereti a színeket. Az újdonsült bombanő szereti, ha fotózzák, ezért egyáltalán nem okozott neki gondot, hogy Nánási Pál kamerája előtt mozogjon. "Imádtam a fotózást, jó volt ott állni ilyen szép sminkben és dögös ruhában. Mindenki nagyon segítőkész volt, remekül éreztem magam" - vallotta Andi a Life.hu-nak.

Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Most megtalálhatod álmaid illatát! Csak pár kérdésre kell válaszolnod és kiderül, melyik parfüm illik hozzád igazán! Katt ide!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.