Rihanna nagyon trendi, de mégsem szexi

Rihanna farmer farmernadrág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét az énekesnő, Rihanna szerkója került górcső alá: a világsztár megint nagyot hibázott, már ami a ruhák összeállítását illeti. Nézd meg a fotót, mert tanulhatsz belőle!

Átalakítunk! Teljesen kivirult a szingli lány. Kattints a galériáért!



Rihanna általában a trendi, laza és szexi stílust képviseli. Néha elveti ugyan a sulykot, és utcalánynak öltözik, de ez - valljuk be - jellemző a huszonéves csajokra. A napokban az énekesnő szupertrendi cuccokat válogatott össze, de az összhatás sajnos szörnyű lett. Méghozzá azért, mert túl sok a feltűnő ruhadarab egyszerre - Rihanna jobban járt volna, ha a kevesebb több alapszabályt tartja szem előtt.

Northfoto
Northfoto

Nézd meg Rihanna frizuráit galériánkban! Kattints a képre!

Riri farmeringje már 2011-ben is trendinek számított, idén pedig ez a darab az egyik abszolút sláger. Azt azonban nem értjük, miért tekert a derekára még egy farmeringet. Ez nem retró, ez ciki! Pláne úgy, hogy ehhez az összeállításhoz a sztár egy magasan szabott, falatnyi sortot húzott, amit egy fekete, közönséges hatású, combközépig érő csizmával fejelt meg. A naci magában egy cipellővel és egy egyszerű toppal csinos lett volna, a csizma egy egyszerű szabású miniruhával nagyszerűen állt volna, a farmeringhez szinte bármit felvehetett volna - de ezek így együtt egyszerűen közönségesek.

Tipp! Nagyot hibázott, most az egész világ őt gúnyolja. Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.