Van az a pénz? Gusztustalan feladatra vállalkoznak a TV2 műsorvezetői

átalakítás Joshi Bharat Gombos Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gombos Edina és Szabó Csilla arra vállalkozott a TV2 újonnan futó műsorában, hogy koszban és mocsokban élő emberek otthonait varázsolják élhetővé és egészségessé.

Tipp! Egy nő az űrből! Kattints a galériáért!


"Tele vagyok most is kiütéssel, de nálam ez főként lelki okokra vezethető vissza, rosszul vagyok ugyanis a kosztól. Belélegezzük azt a sok port, már az is előfordult, hogy éjszaka befulladtam. Ráadásul sokszor erősen vizeletszagú helyeken vagy épp kutyaürülékkel teli szobákban dolgozunk, és minden tele van penészgombával is. Mintát veszünk a kezelendő felületekről, és előfordult, hogy hányást-hasmenést okozó baktériumokat mutattak ki belőle. A stábból két lány meg is betegedett"

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Tudj meg minden érdekességet már a hírfolyamodból! Csatlakozz hozzánk iWiWen és Facebookon!



"Sokszor kifutunk a lakásból, mert olyan hányingerünk lesz a mocsoktól, de aztán megyünk vissza a dolgunkra. Folyamatosan használunk kézfertőtlenítőt és védőfelszerelést veszünk magunkra, ha úgy látjuk, hogy fertőzésveszély lehet. Nagyon odafigyelünk, hogy semmilyen fertőzést ne vigyünk haza. A stáb férfitagjait annyira megviselik a forgatások, hogy festőruhában, maszkban és kesztyűben dolgoznak, annyira undorodnak a helyszínektől" - árulta el Joshi Bharat felesége.

Tipp! Teljesen felismerhetetlen lett a különc színésznő. Kattints a galériáért!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.