Buday Péter desszert gasztro sajttorta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érdekes receptet hoztunk ma nektek. Egy sajttortát osztunk meg veletek, ami talán elsőre ambivalens érzéseket válthat ki belőletek, de biztosíthatunk mindenkit, a forgatáson maradéktalanul elfogyott. A recept 4 főre van megadva.

Sajttorta

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=QdwNeiHey3m2wKb0

4 fős adag:

8-10 levél bazsalikom
5 dkg póréhagyma
1 evőkanál pesztó
5 dkg aszalt paradicsom
2 db paranyica
10 dkg krémsajt
5 dkg ruccola
0,5 dl olívaolaj


A bazsalikomlevelet, a ruccolát, az aszalt paradicsomot, a póréhagymát apróra vágom és beleteszem a turmixgépbe. Adok hozzá bazsalikompesztót, olívaolajat, tejszínes krémsajtot. Kicsit megsózom és az egészet összeturmixolom. Egy paranyicasajtot letekerek. Kifektetem az asztalon és megkenem a krémmel. Visszatekerem eredeti formájába, és a mélyhűtőben egy fél óra alatt megdermesztem. Szeletekre vagy cikkekre vágva is nagyon finom.

A receptek hamarosan az Ez zsír! programban is elérhetőek lesznek. Kövessétek a Webszakácsot, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő receptekről!

Ízlett, de esetleg másképpen csinálnád meg? Máshogyan szereted a sajttortát? Írd meg nekünk az info@life.hu-ra, és lehet, hogy legközelebb éppen a te receptedet forgatjuk le!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.