fashion week szőrtelenítés London trendi olimpia hónalj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az olimpiai közvetítések alatt nehezünkre esik csak és kizárólag a sportolók teljesítményére figyelni, főleg, ha olyan kérdéssel találjuk szembe magunkat, amelyet érdemes nem csak a szerkesztőség szintjén megvitatni. Mi például naivan azt hittük, 2012-ben minden férfi csupasz, aki a tornacsarnokba becsekkol. Jó nagyot tévedtünk.

Tipp! Vásárolj akciósan! Hétről hétre új árengedményekkel vár a Lifefashion.hu!



Nem mintha kifejezetten és kizárólag szőrtelen hónaljú férfiakra vágynánk. Nem reprezentatív, kérdőíves felmérésünk szerint tízből négy nő bukik a csupasz hónaljú pasikra, hárman a szőröset szeretik, de közülük egy valaki csak akkor, ha az rendszeresen karban van tartva. Hárman voksoltak arra, hogy nekik teljesen mindegy, milyen a férfi hónalja.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kattints a képre még több hónaljért!

Valamiért automatikusan azt vártuk, csupaszra borotvált hónaljakkal találkozunk majd a világ egyik legnézettebb eseményén is. A nemzetekkel kapcsolatban nem vonnánk le következtetéseket, hiszen az angol sportolók között is vannak, akik borotválva érkeztek, mások fazonírozottan kerültek a korlátra vagy a talajra. Ugyanígy a koreaiak között is vannak, akik gyantáztatnak, de ott vannak a sportvilág Julia Robertsei is, akiket nem zavar, hogy több millió ember látja, mekkora bozontot képesek növeszteni. Alapjáraton nincs baj a szőrös hónaljjal, a kérdés inkább az, miért csodálkozunk rá arra, ami nyolc-tíz éve még téma sem lett volna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.