Átalakítunk! Bájos fiatal lányból dögös, trendi nő lett Lilla

fashion week Holdampf Linda Nánási Pál Átalakítunk! szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nánási Pál és csapata a héten a huszonnégy éves Lillából varázsolt egy igazi, modern, szívdöglesztő nőt.

Újdonság! Most már kismamák, pasik, anyák és lányok jelentkezését is várjuk az átalakításra! A részletekért kattints ide!


"Azért szeretnék jelentkezni, mert soha nem készült még profi fotó rólam. Egy bankban dolgozom befektetési tanácsadóként, de a magánéletemben nagyon fontos szerepet játszik a megjelenés és a kisugárzás. Soha nem voltam túl magabiztos. Ezzel a képsorozattal és átalakítással szeretném az önbizalmamat növelni, és megtudni, mi az, ami valóban jól áll nekem" - írta a fiatal budapesti lány a bemutatkozó levelében.

Lépj be a Lifefashion virtuális próbafülkéjébe, próbálj és vásárolj a fotelből!



Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Fotó: Nánási Pál, styling: Holdampf Linda, smink: Törköly Anita
haj: Szofrán Zsolt

Lilla haját Szofrán Zsolt mesterfodrász vette kezelésbe: a vöröses tincsek megmaradtak, de Lilla göndör fürtjeit kivasalta a hajmágus. "Szinte mindig göndör a hajam, mert túl időigényes lenne, ha naponta kivasalnám. Nagyon-nagyon tetszett, ahogyan Zsolt elkészítette a frizurámat. Jó néhány centit vágott is belőle, a formája így egészen más lett, imádom" - lelkendezett Lilla a Life.hu-nak.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Kattints a képre a többi fotóért!

A budapesti lány egy bankban dolgozik befektetési tanácsadóként, így oda kell figyelnie a nem feltűnő, de csinos és ápolt megjelenésre. "Minimális sminket használok a hétköznapokon, de imádtam, ahogy Anita, a profi sminkes elkészítette a sminkemet. Az élénk rúzs különösen tetszett!" - mesélte a lány. Lilla a munkája miatt általában sötét nadrágot vagy szoknyát és fehér felsőt visel, de ha szórakozni megy, imádja a csinos, nőcis, trendi viseleteket. Az aszimmetrikus szoknya, a barackszínű felső és a különleges, szegecses kiegészítők teljesen elnyerték Lilla tetszését. "Nagyon eltalálta a stylist, milyen ruhákat szeretek - pompásan éreztem magam!" - mondta a lány, aki először tartott a fotózástól. "Azt hittem, képtelen leszek elengedni magam, de mindenki kedves és segítőkész volt, így egészen megkedveltem ezt a fotózás dolgot!" - mesélte Lilla, akiből a nap végére egy csinos, dögös, szexis nőt varázsolt a profi csapat.

Ha te is szeretnél átváltozni, a jelentkezéshez kattints ide!



Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiW-en és a Facebookon is!


Most megtalálhatod álmaid illatát! Csak pár kérdésre kell válaszolnod és kiderül, melyik parfüm illik hozzád.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.